Ki szokta még rajtam kívül úgy érezni h mindenkinek jobb élete van?
Hát nem tudom, én alapjáraton optimista ember voltam, de sok-sok évnyi "küzdelem" után, már nem tudok optimistán felkelni.
Rendes férjem van, szeretem az állásom, tűrhető színvonalon élnénk, de pl. a házvásárlás sehogy sem akar sikerülni és már beleuntam a folytonos spórolgatásba. A mi korosztályunkban már mindenkinek van háza. Még a lusta, léhűtőnek vagy a sugarbaby-nek is. Vagy örökölte vagy a szülők segítettek vagy csok-ot vettek fel, nálunk ezek közül egyik se játszik és annyira elérhetetlennek tűnik egy saját ingatlan, hogy lassan már bele fogok betegedni.
Ohh, akkor még van időm! :D
Bocsánat, magas labda volt.
Sot neha ugy erzem kovetkezo eletembe egy bizonyos ember életét akarom élni
En akarok lenni az az ember aki most ő
Persze lehet hogy voltak rossz dolgok az életében én azt nem tudom
De mégis igy erzem
Naná, bár még nagyon fiatal vagyok. Ekkor kellene a legboldogabbnak lenni.
Nulla szociális életem van - nincs párom sem, nincs rendes munkaidőm - segédmunkás vagyok külföldön, szüleim elhagytak (pontosabban az egyik részlegesen), nincs életcélom - mindent megunok és gyakran ürességet érzek, szociális fóbiám van, az emberek nem akarnak megismerni engem vagy kihasználnak, soha nem voltam szórakozóhelyen - vagy programokon (max nagyszülőkkel nagyon régen), a középsuliban mindenki levegőnek nézett vagy bűnbak voltam, az exem zaklatott, mások előtt lejáratott, és megcsalt, - anyám hamarosan a zárt osztályra kerül és fogalmam sincs, hogy mit fogok tenni egyedül a továbbiakban.
Én nem hiszek a pokolban, mert a pokol szerintem itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!