Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki szokta még rajtam kívül...

Ki szokta még rajtam kívül úgy érezni h mindenkinek jobb élete van?

Figyelt kérdés

2022. febr. 21. 11:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
En inkabb úgy erzem hogy szivesebben elnem masvalaki eletet mint az enyemet
2022. febr. 21. 19:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Én. De lényegében mindenkinek olyan, amilyen, csak erre később jövök rá. A felfogáson van a hangsúly, hogy szenvedve kel föl az ember pl.: a munka miatt, vagy várakozással, élvezettel.
2022. febr. 21. 19:47
 13/28 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem tudom, én alapjáraton optimista ember voltam, de sok-sok évnyi "küzdelem" után, már nem tudok optimistán felkelni.

Rendes férjem van, szeretem az állásom, tűrhető színvonalon élnénk, de pl. a házvásárlás sehogy sem akar sikerülni és már beleuntam a folytonos spórolgatásba. A mi korosztályunkban már mindenkinek van háza. Még a lusta, léhűtőnek vagy a sugarbaby-nek is. Vagy örökölte vagy a szülők segítettek vagy csok-ot vettek fel, nálunk ezek közül egyik se játszik és annyira elérhetetlennek tűnik egy saját ingatlan, hogy lassan már bele fogok betegedni.

2022. febr. 21. 20:26
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
43 evesen anyámékkal lakok csak megjegyzem
2022. febr. 21. 21:02
 15/28 anonim ***** válasza:
52%

Ohh, akkor még van időm! :D

Bocsánat, magas labda volt.

2022. febr. 21. 21:24
 16/28 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok. Én is pont ugyanúgy érzek, mint a tizenegyes. Együttérzek Veled.
2022. febr. 21. 22:52
 17/28 anonim ***** válasza:
86%

Sot neha ugy erzem kovetkezo eletembe egy bizonyos ember életét akarom élni

En akarok lenni az az ember aki most ő

Persze lehet hogy voltak rossz dolgok az életében én azt nem tudom

De mégis igy erzem

2022. febr. 22. 05:23
 18/28 anonim ***** válasza:

Naná, bár még nagyon fiatal vagyok. Ekkor kellene a legboldogabbnak lenni.

Nulla szociális életem van - nincs párom sem, nincs rendes munkaidőm - segédmunkás vagyok külföldön, szüleim elhagytak (pontosabban az egyik részlegesen), nincs életcélom - mindent megunok és gyakran ürességet érzek, szociális fóbiám van, az emberek nem akarnak megismerni engem vagy kihasználnak, soha nem voltam szórakozóhelyen - vagy programokon (max nagyszülőkkel nagyon régen), a középsuliban mindenki levegőnek nézett vagy bűnbak voltam, az exem zaklatott, mások előtt lejáratott, és megcsalt, - anyám hamarosan a zárt osztályra kerül és fogalmam sincs, hogy mit fogok tenni egyedül a továbbiakban.

Én nem hiszek a pokolban, mert a pokol szerintem itt van.

2022. febr. 22. 15:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap úgy érzem! Utálok és élni. Senkim sincsen. Kínzás hogy itt kell lennem a földön. Sokat írigykedek ha látok boldog embereket. 32f
2022. febr. 22. 16:54
 20/28 A kérdező kommentje:
#17 konkrétan engem írtál le xd
2022. febr. 22. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!