Minek éljek h felesleges az életem és mindenkinek jobb lenne ha nem lennék?
Sokat küzdöttem azért, hogy megváltozzak és előrébb jussak... Voltak céljaim... De jelenleg nincs miért élnem, szeretet éhes vagyok, és úgy érzem hogy minden körülöttem lévőnek az lenne a legjobb, ha eltűnnék örökre.. Aki utál annak azért Aki nem utál annak pedig azért mert jelenleg mindenkinek az útjában vagyok... Szerintem mindenki arra vagyik hogy eltűnjek..
Igazából anyám miatt vagyok nagyon bánatos, szerettem volna kapcsolatot újra építeni vele, de egyszerűen levegőnek néz.. Látszik rajta, hogy utál... úgy érzem, hogy velem van a baj amiért így bánik velem, s hiába küzdöttem érte, be kell látnom, hogy anyám örökre utálni fog és sosem fog velem foglalkozni... És teljesen boldogtalan vagyok és úgy érzem nincs miért élnem...
Egy hét múlva lenne a születés napom....
Miért fontos neked egy olyan anya, aki nem törődik a gyerekével? (vagy ahogy te mondod, utálja?)
Biztos van még benned potenciál, tűzz ki egy célt amit még senki nem ért el, vagy egy olyat amivel igazolni tudod magadnak a létezésed. Ha elégedetlen vagy az életeddel, változtasd meg! Lépj ki a komfortzónádból, ha nincs mit vesztened, tűz ki egy célt amit eddig nem volt bátorságod, mondd azt az egyik vágyadra, hogy lehetséges, hogy van módja az elérésének és vágj bele, kockáztass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!