Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg kellett volna őriznem egy...

Meg kellett volna őriznem egy képet,vagy videót magamról amikor még jól néztem ki?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam a Duna Tv-n a hogy volt?című műsort,amiben Zoltán Erikát köszöntötték 60.születésnapja alkalmából.Bejátszottak régi videoklipeket is,amikben Zoltán Erika fiatal,csinos,szexi csaj volt.Most is jól néz ki az Erika amúgy,de fiatalon azért sokkal szexibb volt.Vendég volt a férje is,Kátai Robi is,meg van öregedve,meg is őszült már,eljárt felette is az idő.Viszont róla is mutattak régi videókat,amikor még fiatal volt és jól nézett ki.Rólam nincs semmi fiatalkori önmagáról,pedig én is jól néztem ki fiatalon.Meg kellett volna őriznem egy képet,amikor fiatal,jó pasi voltam?40/F

2022. febr. 14. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Fontos hogy megmaradjanak rólunk képek milyenek voltunk fiatalon
Nem baj ha nincs róla képünk milyenek voltunk fiatalon.
20 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Már nem nézek ki jól,meghíztam és tele vagyok én is ősz hajszálakkal.Meg már kopaszodom is.
2022. febr. 14. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg nincs, akkor nem, nem kellett megorizni, legalabb nem hasonlitgatod ossze a mostanival.
2022. febr. 14. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A történelem során emberek milliárdjai élték le úgy az életüket, hogy nem készült róluk egyetlen kép se, mégse voltak boldogtalanabbak mint mi.
2022. febr. 14. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Kopaszsag: nyird le teljesen.

Koverseg: foggyj le es sportoljal.

Fogjak ertekelni.

2022. febr. 14. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én fiatalkori képeim fontosak lehetnek,mert szerintem a rendőrök vigyáznak rá... :-)
2022. febr. 15. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!