Van itt más is,aki már felnőtt és most jött rá hogy most sincs több esze,mint fiatalkorában volt?
Én úgy érzem, hogy ugyan olyan vagyok mint 16 éveses.
Több felelősség, nehezebb élet és rengeteg küszködés (egyetem + munka), de ez előtt volt egy olyan feltételezésem, hogy minden más lesz amikor felnövök.
Kiderült, hogy az elménk nem öregszik csak a testünk. Legalábbis 24 évesen még így látom
De ha lesz gyereked ő is ugyan ezt foglya mondani rólad.
Bármilyen kérdése van azt neked teszi fel és tudni fogsz rá válaszolni. Akkor derül ki, hogy valójában mennyi mindent is tudsz.
Most is anyádat kérdezed meg és most is tanulsz. Az életbe mindig tanulunk.
Ráadásul ha már nem fog az élők között lenni anyukád, megtanulsz önállósodni jobban. Így kényelmes amíg van kit megkérdezni. Nem vagy kitéve "veszélynek". Tehát nyugodtan bármi van, van hova fordulnod. Ha nem lesz akkor majd előjön a tudás amire szükséged van.
Erősen keveredik a szezon a fazonnal.
Az, hogy segítséget kérsz, mert nem tudsz valamit, az kortól független. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs több esze az embernek. Persze függ attól is mit kérdezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!