Hol találhatnék olyan lányokat,akik hasonló problémával küszködnek mint én?
Menj el légy szíves hétköznap a családsegítő szolgálathoz és ott kérj segítséget a szociális munkásoktól!
Az egész családodnak szüksége van pszichológiai támogatásra. Hasonló helyzetben lévő lánnyal csak sérülékenyebbek lennétek egy "pár"-kapcsolatban. Nem biztos a konfliktus kezelő képességetek!
A gyámüggyel NE KERÜLJ KAPCSOLATBA!!!
Hívd a 116-123-as telefonszámot, ha otthon valamilyen módon bántalmaznak. Akár szavakkal, akár fizikailag. (Ha gyermek vagy, az UNICEF-hez is fordulhatsz vagy a 116-111-es lelkisegély szolgálathoz.)
Létezik áldozatsegítő szolgáltatás és létezik kríziskezelő és információs vonal is - mindkettő fizikai erőszak esetén.
Hány éves vagy? Mert enélkül az infó nélkül nehéz lenne konkrétabb segítő szándékú támogatás formákat nyújtani...
Légy szíves gyere majd vissza a kérdésedhez valamikor hétköznap és folytassuk a beszélgetést! Én őszintén kíváncsi lennék a sorsod alakulására!
Követném a veled történő eseményeket, heteken vagy akár hónapokon át is. Talán többen is szeretnének folyamatosan segíteni neked. Hidd el, hogy NEM RITKA ESET a te rosszul működő családfád. Sok ilyen van manapság.
Legalább az én krízishelyzetemet könnyebbnek érezném... ha a húszas éveid második felében járnál, akkor is sokkal idősebb vagyok nálad.
Ennek ellenére a megpróbáltatások sosem érnek véget, AMÍG ÉLÜNK. Ezzel jár a földi valóságunk. Megtapasztalni dolgokat és érettebbé válni általa.
Üdv:
7-es válaszoló
(középkorú hölgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!