Mások is jártak hasonló cipőben?
Anyám eldobott magától, nagyanyám nevelt, viszont tőle nem kaptam meg az anyai szeretetet.
mások előtt lejár, és másokat megdicser.
Önbizalomhiannyal és szeretethiannyal küzdök
Apám nem is keresett, egy évben egyszer vagy kétszer ha rám nézett, testvéreim nincsenek
Van egy jó haverom aki ugyan ebben a helyzetben van mint te. Igazából velem nem nagyon osztja meg a bánatait, de van problémája bőven, nem volt még párkapcsolata sem, önbizalom hiányos...a szeretet hiányt nem tudom.
Ezt leszámítva jó élete van, megkap mindent a szüleitől (távolról) mert hogy a mamájával él, sok barátja van...és úgy alapjába véve el van magával.
Ismertem egy ilyen embert.Próbáltam vele barátkozni, kedves lenni,programokat szervezni,de elég durván állt az egészhez, ellökött magától.
Lehet megijedt a szeretettől, vagy saját magától. Sajnos,nem is lett így barátság, és nem rajtam múlott.
Nehéz helyzet,megértelek amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!