10. Dpo. Hányinger, hőhullámok, "mindjárt megjön érzés". Szombatra nem várom. Vannak itz akik hasonló cipőben jártak? Folytatás lent.
Kb. ekkortájt volt nekem is hasonló barnás váladék és mellérzékenység. Baba volt.
A hányinger viszont még korai, az nem babától lehet, mert jellemzően kb. 5-6-7 hetes terhességtől jellemző.
10. Dpo-n olyan hohullamok jottek ram, hogy azt gondoltam klimaxolok. Na meg mondtam is, hogy ugyan mi bajom lehet mert mas kabatban volt en meg 1 szal poloban, azt is legyezgettem magamon. Masnap kiprobaltam egy predictort es pozi lett.:)
A hanyinger 5-6 heten kezdodott. De semmifele beagyazodasos verzest, hasi gorcsot, semmi ilyesmit nem ereztem.
Köszönöm, hogy leírtad a saját tapasztalatodat kedves utolsó! :-)
Annyi változás történt, hogy a hányinger érzet valószínű azért volt, mert valami vírus kerülgetett. Mára hőemelkedés, fejfájás,nátha és torokfájás. A hasam már nem fáj annyira, nincs az az erős "'mindjárt megjön" érzés. Hát, remélem a legjobbakat, szombaton majd kiderül. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!