Miért unnak meg a lányok 1-2beszélgetés után?18/f
Miért van az hogy első beszélgetésnél még egész jót beszélgetünk? Hozzá tenném hogy nem szoktam köntörfalazni hogy mik a szándékaim.
De 1-2beszélgetés után inkább ignorál vagy csak fél mondatokkal válaszol az üzeneteimre utána meg nekem is elmegy a kedvem tőle.
Tanácsokat szeretnék hogy-hogy tudnám fenntartani egy lány érdeklődését hosszabb távon!🙏
ugyan ez 18f
Én nem is utalok szexre meg ilyesmik, de eltűnnek, ez van
2 válaszolónak:
Ha csak a 20 lett volna de kb eddig 500 csajjal jártam így🥲és ritka volt akivel 1 hétnél tovább beszélte de mikor felmerült,hogy személyesen is találkozzunk akkor vagy "sose"ért rá vagy utána egyből ignorált🙃🙂
Talán nem mindegy, hogy mit akarsz, és amit akarsz, azt jó helyen keresgéled, ill. jól pozícionálod be magad.
sarkított példák:
Ha pl. csak szexet akarsz, és ezt az elsőre közlőd, akkor talán nem keresztény házasságközvetítőben kellene kutakodni, mert akkor nagy eséllyel mindenki lepattint.
Ha te egy 80 IQ-s, randa, topis csóró srác vagy, akkor nem egy 300 IQ-s gazdag, szépségek közt kell keresgélni.
Továbbá meg van illemkódex, netikett, amit nem tudom, mennyire tartasz be. Pl. első beszélgetéses bemutatkozáskor farokfotót küldesz, ne csodálkozz, hogy nem válaszolnak.
Én ugyan idősebb vagyok és nő, de ha nem bánod kicsit a saját szemszögemből is válaszolok.
A legtöbb pasi ott rontja el, hogy türelmetlen és kb. már az első beszélgetéskor kiteríti kártyáit. Sokszor rátapadnak a nőre és naponta többször is ráír, mindenféle indokkal, természetesen ők nem veszik észre, hogy nyomulnak, ami nem mindenkinek jön be.
Nálam például gyakran fordult elő hogy ha x időn belül nem írtam vissza, szabályosan hisztizni kezdett a pasi, természetesen ignoráltam.
Miért nem ismerkesz személyesen? Sokkal hatékonyabb, mint írogatni v. üzengetni. Ha esetleg nincs önbizalmad és ezért, akkor az írásban is átjön sajnos. Ha mégis ragaszkodsz az íráshoz, a titok nyitja, hogy ne görcsölj rá, ne erlőltesd rá magad a csajra. Az érdeklődés és a figyelemfenntartás sajnos attól is függ, hogy megvan-e köztetek a kémia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!