Kinek milyen pótléka van a szociális élet hiányára? Mennyire vált be?
Nem hiszem, hogy bármivel fogod tudni helyettesíteni az emberi kapcsolatokat. Ahogy azt sem hiszem, hogy reménytelen vagy. Ha nem rendelkezel valami komoly mentális problémával (pl. borderline), akkor nem hiszem hogy reménytelen lennél. ( Nyilván lehet szeretni egy borderline-ost is, meg vannak nekik is kapcsolataik, de nagyon nehéz mellettük. )
Nekem az edzés segít rengeteget, de ahogy írtad sportolsz, szóval feltételezem, hogy neked nem ad (vagy már nem ad) annyit ez, mint nekem. Számomra felemelő érzés, hogy a "fájdalmon" és diszkomforton keresztül nem csak a testem, de a személyiségem is fejlődik.
#3 Az rajtam nem segítene sajnos. De az sem, ha lányok írnának. Egyszerűen alkalmatlan vagyok arra, hogy emberekhez kapcsolódjak.
#4 Tényleg jó dolog az edzés, de az űrt nem tudja kitölteni bennem. Nem tudom, mi bajom van. Nem arról van szó, hogy nem adnának esélyt nekem az emberek. Én nem tudom, hogyan éljek vele.
Olvasás, nyelvtanulás, különféle programozási algoritmusokon való gondolkodás. Úgy érzem egyiket se tudom élvezni, mert mindegyik egyfajta "menekülés a valóság elől" vagy nem is tudom hogyan fogalmazzak.
Társaságban sose tudtam igazán boldogulni, kettesben valakivel nagyon jól el tudok lenni ha van közös érdeklődés, vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!