Hogyan meneküljek meg a magánytól, ha nincs semmi tehetségem szociális téren?
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 14:18
1/3 anonim válasza:
Alapíthatnánk klubbot de szerintem öngyilkos szektába torkollna, vagy csak szimplán egyesekbe feléledne az egós nagyfiú aki miatt nem jár a legtöbb alapból közösségbe.
2/3 anonim válasza:
Lassan építsd fel magadban a képességet. Figyelj meg más embereket, hogyan viselkednek ők társas szituációkban, olvass róla. Nézz imeretterjesző videókat, és próbáld a gyakorlatban hasznosítani így szerzett tudásodat. Nem megy egyik pillanatról a másikra, gyakorolni kell. Lesznek beégéseid, rossz érzéseid ezzel kapcsolatban de csinálnod kell, mert ez az egyetlen esélyed. Légy türelemmel magad felé! Gyakorlat teszi a mestert, ha csinálod belejöhetsz, ha nem csak megkeseredsz. Tudom miről beszélek én is ebben vagyok, ezt teszem, sok türelmet,akarat erőt, kitartást igénylő nehéz feladat. Ha gondolod írj rám szívesen beszélgetnék veled.
3/3 Csakegysajt95 válasza:
Én is ilyen vagyok. Mára már kicsit jobb, én nagyon nehezen oldódom fel új környezetben. Értsd úgy: 1 éve voltam már a munkahelyen, mire beszélgetni kezdtem 2 szónál többet az emberekkel.. és ez napról napra javult. Beszédes most sem vagyok annyira és az nem is haj, de már nem félek tőlük, elvagyok az emberekkel. A társaság lelke sose lesz a magunkafajta de lehet rajta és kell is javítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!