Hogy lehet kezelni az egyedüllét miatti irigységet?
Ti szoktatok irigyek lenni?
Ha igen hogy kezelitek?
Én nagyon irigylem azokat akik boldog kapcsolatban élnek vagy akár csak egy jó családban.
26f
Kedves Kérdező!
Abban bizony igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy légy boldog a jelenben, és akkor jön, aminek jönnie kell. De ebben nincs semmi spirituális. Ha folyton azon feszengsz, keseregsz, amid nincs, az látszik a viselkedéseden, és jó eséllyel nem veszed észre a szép/jó/kedves dolgokat a környezetedben.
Tudom, hogy ezt szinte lehetetlen elhinni... :)
Hidd el, tudom, mit érzel. Egy cipőben járunk, sőt ha mondhatom, én még egy fokkal nehezebb helyzetben is vagyok nálad (39 éves nőként). A saját bőrömön tapasztalom, hogy ha kiül az arcomra a kín, hogy "miért nincs már", akkor nemhogy nem vonzom, de még mintha taszítanám is a lehetőségeket.
Szabad irígynek lenni, de nem szabad, hogy az irígység irányítson.
Fel a fejjel! :)
Kedves barátom,ne hidd, hogy az ideális családok, a cuki gyerkőcök, vagy a szerelmespárok mind annyira boldogak.
Sokkal több megjátszás van a világ felé ezekben a kapcsolatokban,mint hinnénk.
Tavalyelőtt voltam egy kolléga eskuvőjén.Most már nemcsak a kollégám vált el,de minden pár kapcsolata tönkrement,akik ott voltak. Megdöbbenve hallottam.
Kb ennyit a kapcsolatokról és a boldogságról. A szomorú, ha gyerek is van ,mert azok isszák meg a levét, akik nem tehetnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!