Nem tudom, nem értem magamat. Rendkívül tisztában vagyok magammal és a környezetemmel. De ezzel az érzéssel nem tudok mit kezdeni. Nem tesz boldoggá nagyjából semmi, a munkába menekülök... Mikor dolgozom akkor minden jó és boldog is tudok lenni... Legalábbis azt hiszem. De amikor munkaszüneti nap van akkor végem... Szinte már letargiába zuhanok... Hiába csinálom a napi szintű dolgokat és hiába próbálok bulizni házibulikban... Egyszerűen nem tesz boldoggá. Nem tudok mit kezdeni magammal, hiába sétálok naponta, mozgok stb...
Vannak még házibuli? Ez új... Azt hittem az már kiment a divatból.
2021. nov. 27. 11:41
2/10 anonim válasza:
Teljesen átérzem a problémádat, én is rendkívül magányos vagyok és már elég régóta. Nem rég mentem el pszichiáterhez, aki írt fel antidepresszánst, szóval én most várom a hatását, hogy végre energikusabb, élettel telibb legyek.
Magányos embernek borzasztóan nehéz kitörni ebből az állapotból, hiszen kb. nincs segítség. "Normálisabb" embereknek már megvan a saját társaságuk és nem igazán van rá alkalom, hogy becsatlakozzon valaki.
2021. nov. 27. 11:43
3/10 anonim válasza:
Én is kaptam anno antidepresszánst, feszültségoldót. De nem nagyon szedtem. Mert nem akartam hozzá szokni. Nem akartam a 800001ik gyógyszer függő lenni az országban.
2021. nov. 27. 11:48
4/10 anonim válasza:
Én is így érzek. Kettesnek van igaza, fiatal felnőttkorára a legtöbb ember már szocializálódott. Aki eddigre nem, annak már nem sok esélye van. Mintha felnőttként akarnál profi sportolói karrierbe kezdeni.
2021. nov. 27. 12:06
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen vannak azért házibulik 😅 Az igazság az, hogy könnyen beolvadok minden társasági környezetbe... Elfogadnak, szeretnek, viccelődünk, hülyülünk, iszunk, eszünk... De nem tesz boldoggá. Valahogy mintha nem lenne olyan dolog a földön ami kielégitené a boldogság iránti vágyam.
Antidepresszánst szedtem már... Nem jött be.
2021. nov. 27. 12:13
6/10 anonim válasza:
Fura, hogy a melóban ennyire elvagy, de a 4 fal közt nem. Nem lehet, hogy a melód a hobbyd? Olyanok társaságát keresd, akik a szakmádban járatosak, legalább tudnátok miről beszélni. Vagy sajár vállalkozás? Akkor non stop dolgozhatsz, hétvégén is.
2021. nov. 27. 12:50
7/10 anonim válasza:
Szerezz egy kutyát! Nagyon jól oldja a szorongást, célt ad az életednek, van kivel törődnöd, és van aki feltétel nélkül szeret és számít rád. Nekem bevált.
2021. nov. 28. 11:41
8/10 Senior Séf válasza:
A mai fiatalság átka. Számítógép mellett cseperedtek fel, és nem tanulták meg a normális emberi kommunikációt. Innét pedig egyenes az út az elmagányosodás felé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!