Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki szeret egyedül csavarogni...

Ki szeret egyedül csavarogni és miért?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem hogy Ki szeret egyedül csavarogni És miért mi a jó egyedül sétálásban az egyedül Plázásban az egyedül buszozásban meg ilyesmiket értek egyedüli csavargás alatt

2021. nov. 23. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
ahol vannak körülöted ott nem vagy egyedül . a menő turavonalakon sem lehet már egyedül lenni 10 percenként találkozol koborlókkal , szerencsére lehet találni olyan helyeket ahol 5-6 ór és nincsen senki na ott ki tudod magad pihenni
2021. nov. 23. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát én nem...inkább akkor ha találkozok barátokkal/csajokkal amúgy nem nagyon megyek sehova, max ha bevagyok tépve flash-ből.
2021. nov. 23. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én plázában akkor járok, ha ott van dolgom (vásárlás, csomagátvétel), vagy arrafelé vezet az utam és ott van WC, illetve bent jobb idő van, mint kint (eső, átfagytam, nyáron melegem van és bent kicsit le tudok hűlni). Céltalanul nem járok ilyen helyre.

Amúgy utaztam már és kirándultam is már egyedül, nem kell alkalmazkodni senkihez, és nem kell arra várni, hogy mikorra lesz olyan időpont, ami mindenkinek jó.

2021. nov. 23. 14:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert jobb, mint amit általában csinálok, azaz az egyedül itthon szomorkodás.
2021. nov. 23. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A magam nemében én ezt buszozással, kerékpározással oldom meg, egyeddül. Azért jó, mert kiszellőzik a fejem, átgondolok dolgokat, sé talán találok rá megoldást.
2021. nov. 23. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretek egyedül sétálni, egy jó zenével vagy csak a csendet élvezni közben. Hétköznap délelőtt könnyebb nyugis kiránduló helyeket találni a városban is, sajnos akkor csak szabi alatt tudok menni. Hétvégén azért mindenhol vannak zajos társaságok, ami zavarni szokott. De azért mindig találok nyugodt helyeket. Valahogy én nem szívesen mennék nagy társasággal az erdőbe, mivel akkor pont az a nyugalom veszne el, amit keresek ott.
2021. nov. 24. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!