Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy csődtömeg vagyok, mit...

Egy csődtömeg vagyok, mit tegyek magammal, hogyan hozzam helyre (ha még helyre tudom hozni)? Ha nem, hogyan fogadjam el a helyzetem, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok...

A szüleim sosem fogadtak el olyannak, amilyen vagyok, viszont sosem erőltettek semmit, nőttem, mint a dudva... Mégis, mindig értékesebbnek tartották, dicsérték a testvéreimet és más gyerekeket... Engem meg csak szidni tudtak, régebben vertek is...

A testvéreim lenéznek...

Annó mégis bejutottam egyetemre, az volt az álmom, hogy genetikus leszek, de ezt fel kellett adnom... Sajnos nagyon gyengén szerepeltem tanulmányilag, hiába tanultam szorgalmasan, rém lassú a felfogásom (amellett, hogy jó a logikám)...

Nem találok munkahelyet sem.

Barátaim sosem voltak... Nem is tudom, általánosságban mi érdekel másokat... Fingom sincs, hogy hogyan barátkozzak. Amikor az érdeklődésemnek megfelelő közegben próbáltam kapcsolatokat kiépíteni, nem ment...

Anyámék a párkapcsolattal is nyaggatnak, hogy legyen már valakim, de olyan ronda vagyok, hogy az ellenkező nem mindig is csak fujjogott rám és bunkó volt velem... volt egy párkapcsolatom valamikor, két évig tartott, az is olyan volt, amilyen... Például engem (búcsúzkodásnál) ölelgetve mást nézett az utcán, ami nem normális...

2021. nov. 15. 00:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Mégsem megyek mesterképzésre... Túl hülye vagyok ehhez... Nem viccelek, komolyan írom...

A szüleim se szeretnek... Nem is beszélve másokról...

2021. dec. 2. 03:26
 12/17 A kérdező kommentje:
De miért nem érek annyit, mint mások...? Lehetséges az, hogy valaki eleve alsóbbrendűnek születik? Attól, hogy valaki nem olyan értelmes, mint az átlag, vagy legfeljebb annyira, az még nem az szerintem...
2021. dec. 2. 03:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Meghasad a szívem, komolyan...
2021. dec. 2. 03:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Ne hasonlítgasd magad másokhoz és ne másoktól tedd függővé saját boldogulásodat ("nem megyek mesterképzésre, szüleim se szeretnek"), ne azért tegyél valamit, mert "mások így meg úgy".

Ne később döbbenj rá arra, hogy a megfelelési kényszer oltárán áldoztad fel éveidet és cserébe csak ürességet kaptál, mivel nem lehet mindenkinek megfelelni.

2021. dec. 2. 06:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Jó, de a szüleimről van szó... Most az szerintem teljesen természetes, hogy nem fogok egy random jöttmenthez úgy ragaszkodni, mint hozzájuk
2021. dec. 2. 10:46
 16/17 A kérdező kommentje:
De te tökéletes vagy, maradjunk ennyiben
2021. dec. 2. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem olyan aspektusból írtam a választ, hogy "tökéletes lennék", csak arra szerettem volna utalni, hogy ne azért tegyél/ne tegyél meg valamit, mert valaki szeret/nem szeret. Fájdalmas, ha úgy érzed: szüleid nem szeretnek, de a jövődről van szó, nem mindegy mennyire és hol tudsz állást találni, milyen fizetésért.

Nem bántó szándékkal akartam írni.

2021. dec. 2. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!