Csődtömeg vagyok, mit tegyek?
egyetlen sikerem az életben, hogy 9 év után letettem a cigit... de ennyi :(
(ja bocsi h részletekben írok, de sok mindent kifelejtettem)
Részemről óóóóriási plusz pontot kapsz a dohányzás abbahagyása miatt! :) Kitartóbb vagy, mint egy tucat másik ember együttvéve!
A KRESZ miatt ne aggódj! Van egy csomó fura szabály, de muszáj őket megtanulnod, hogy se magadat, se másokat ne sodorj veszélybe. Nem büntetés, ha nem siker, hanem azt jelenti, hogy még mindig tanulnod, gyakorolnod kell őket. Látod, én el sem fogok jutni a jogosítványig, mert tudom, hogy nem lenne belőlem biztonságosan vezető személy.
Ha a sulinak vége, akkor szépen fogyókúrázz, de csak ésszel! Kalóriaszámlálás, napi többszöri evés, és sok folyadék! :)
Én csak annyit tennék hozzá, hogy sokszor az ilyen emberek lesznek sokkal erősebbek és tapasztaltabbak, akik küzdenek, nem pedig azok, akiknek egyből sikerül minden! :)
Barátnőm sokkal előrébb jár mint én, pedig anno a gimiben nekem mindig minden kisujjból ment, de Ő volt, és most is Ő a szorgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!