Nekünk miért van kevés időnk mindenre?Miért kell sietnünk mindennel?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok és még se saját lakás,se barátnő,se feleség,se gyerek semmi nincsen.Egy kis olcsóbb lakásra tudnék csak hitelt felvenni.Ezért is baj hogy csak negyed annyit keresünk mint egy osztrák vagy német mert az idő ugyanúgy eljár felettünk is mint egy német vagy osztrák munkavállaló fölött.2021. nov. 13. 17:13
11/14 anonim válasza:
Mit csináltál 15 évig? Volt valami cél?
12/14 A kérdező kommentje:
Csak dolgoztam de mindig csak 100 ezer körül kerestem.Most 200 körül keresek de hiába mert az árak is nagyon fölmentek.
2021. nov. 13. 18:42
13/14 anonim válasza:
Akkor gondolom nem tanultál túl sokat az életben. Ha nincs pénzed, akkor nincs időd. Akkor sincs általában, ha pénzed van, de az legalább valamennyire vigasztal.
14/14 anonim válasza:
Kevesebbet keresel, de az ingatlan is olcsóbb, mint nyugaton. Tessék tenni érte, hogy többet érj a munkaerőpiacon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!