Más is úgy látja,hogy az internet nem tud minden igényt kielégíteni,mindennek eleget tenni?
Én nem így látom, nekem nagyon megkönnyíti az életemet.
A nyomtatott újságban igazad van, teljesen más élmény olvasni.
Nyomtatott menetrendre nincs szükségem, sokkal egyszerűbb neten megnézni, ahol az esetleges átszállásokat nem nekem kell terveznem. Én főleg vonatozni szoktam, a menetjegyet se nyomtatom ki soha, így még olcsóbb is.
Tévét nagyon régóta nem nézek, eddig minden filmet megtaláltam neten. Attól, hogy videán meg indavideon nincs fent, még meg lehet találni. A kedvenc sorozataim mind fent vannak Netflixen, néha 1-1 hónapig fizetek HBO GO-t, ami meg nincs fent ilyen oldalakon, azt letorrentezem, de ez ritka.
Rádió helyett ott a Spotify, a regisztráció ingyenes, fizetés nélkül is tudod használni, csak kevesebb funkcióval. De zenét meg podcasteket hallgatni ingyen is tudsz. Emellett nekem a mobilnetemet sem fogyasztja, ahogy pl. a facebook, messenger sem.
DVD lejátszót 10+ éve nem használtam, vezetékes telefont szintén. Már a nagyszüleimnek is mobiluk van, igaz, nem okostelefon, de hordozható.
Telefonfülkét errefrlé már nem nagyon lehet látni, a városunkban évek óta nincs egy sem, nem is hiányzik, soha nem is használtam. Mindig viszek magammal külső akksit, így soha nem fordult elő, hogy lemerült a telefonom.
Igen, fenn áll a lehetősége hogy bedöglik a telefon, és akkor nem tudok menetrendet nézni. Akkor egyszerűen elindulok amikor nekem kényelmes, és várom hogy jöjjön a busz/vonat. Sorozatbarát profilom nekem sincs, nCore-om van meg microbitem, és torrentezek ha valami nincs fent netflix-en vagy hbo go-n. Ha valami olyan megy a TV-ben amit megakarok nézni, azt megtalálom a neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!