Mit tehet az ember, mikor már úgy érzi, hogy vége mindennek?
Figyelt kérdés
Mit csinálhat az az ember, akinek már nincs lelke és mindenben csak rosszat lát. Nem érzi, hogy élnie kellene, vagy bárkit szeretnie, mert ilyet ő úgy sem tud + senki sem szereti, Tehát teljesen esélytelen, hogy valaha boldog legyen. Ha már nem látja, hogy bármi tudna javulni.2016. nov. 7. 17:37
1/10 anonim válasza:
Az ilyen ember szabad, használja ki.
2/10 anonim válasza:
Az ilyen ember nézze meg A titok című filmet. Mit veszíthetsz?
3/10 anonim válasza:
Biztosan vannak sokan, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak.
Tanulja meg értékelni, amije van.
Nem kell ilyen sötéten látni mindent, nem szabad mindig csak a rosszat meglátni.
Öröm lehet bármi apróság, nem kell nagy dolgokra gondolni.
Nekem ha rossz időszakom van, mindig arra gondolok, hogy majd jobb lesz, egyszer fent, egyszer lent, még nem volt olyan, ami ne oldódott volna meg valahogy.
4/10 anonim válasza:
nem kellene ennyire görcsösen keresni a boldogságot, és akkor talán boldog lehetne.
5/10 anonim válasza:
Miért ne szerethetnél valakit? Csak légy nyitott, te is szerethető vagy, vágysz a boldogságra, csak törj ki ebből a nagy semmiből, mert ez tényleg nem vezet sehova.
6/10 anonim válasza:
Először kezd el saját magad szeretni. Aztán majd jön a többi is.
8/10 anonim válasza:
Az aki nem szereti sajat magat, nem tud szeretni mast, aki meg nem tud szeretni mast, akkor ot se szeretik es akkor meg nem lesz boldog.
9/10 anonim válasza:
Én tökéletesen így vagyok. Csak teszem a dolgom: dolgozom. Ennyi. Nem feltétel az, hogy boldognak kell lenni. Csak ajánlott, de ha nem lehetek az soha, akkor minek sírjak rajta, hisz attól nem lesz jobb. :)
10/10 anonim válasza:
Keres és kutat valami megoldás után, meg ráveszi magát, hogy változtasson. Esetleg újrakezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!