Lehet párja egy olyan embernek,aki nem tud beszélgetni,kommunikálni az emberekkel?
Az az igazság hogy mások akkor akarnak romantikus kapcsolatot hogyha valami értékeset látnak bennünk.
Még a leglúzerebb nőnek is könnyebb párt találnia mint a leglúzerebb férfinak mivel a nőben ott a az érték hogy gyermeket adhat a féfinak vagy megdu.ghatja. A férfinak nincs ilyen.
Az az igazság hogy senkit nem érdekel a férfiak mentális problémája, feláldozhatóak vagyunk. Van ez a mondás hogyha már legalább szép nem vagy legyél hasznos.
Sajnálatos módon még csak arra sincs lehetőségem hogy hősi halált hallhassak az országomért vagy a szeretteimért.
Csak a Duna habjaiba vethetem bele magamat.
Figyelj, szerintem mi vagyunk a természetes szelekció mintapéldái. Nézd a jó oldalát, nem te vagy egyedül ilyen szerencsétlen, nem fog túlnépesedni a bolygó sem legalább.
:)
"mivel a nőben ott a az érték hogy gyermeket adhat a féfinak vagy megdu.ghatja."
Kedves 11#. Ha szerinted ennyi egy nő értéke, akkor remélem, higy egyedül doglesz meg.
16: Nem azt mondtam hogy csak ennyi van viszontha nem lenne még akkor ez még mindig ott lenne.
Az idősebb nőket kevésbé szolgálják ki. A fiatal gyönyörű nőknek van a legtöbb kiváltsága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!