Egy átlagos kinézetű kicsit pocakos gyári munkás férfi
megkaphat egy jó testű,csinos 30 alatti nőt?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen ismerőseim,kollégáim akik 40 fölöttiek, egyszerű melósok,keveset is keresnek és megnézik a csinos fiatal csajokat,és fantáziálnak is róluk.Én is megnézem a 30 körüli szép csajokat,én is fantáziálok róluk 40 éves kiskeresetű átlagos férfiként.De lehet valóság az álomból?Vagy jobb ha a molettebb 50 év felé járó nőkkel foglalkozok?Fiatal 30-as jó testű csajnál nincs esélyem?
Kedvenc ironomtol a legkedvesebb es legokosabb mondas amit mindig ajanlok olyanoknak mint pl. a kerdezo:
"az oregseg csunyasagait csak az egyutt kopas nosztalgiaja kepes elviselni, mert a szeretet mar kepes arra hogy atlepjen a kedvezotlen kulso jelenseg felett."
kerdezo" nem feltetelezem hogy egyaltalan megerted amit irtam ezert roviden megmagyarazom. Egy csinos no akkor kepes elviselni a jellegtelen vagy eppen elonytelen kulsodet ha szeret es veled oregedett o is. Mert ebben az esetben az egyutt leelt evek emleke megszepiti vagy jelentektelenne teszi azt hogy a kulsod nem vonzo mar. Ha most ismersz meg egy csinos not annak nem kell egy primitiv iskolazatlan pocakos segedmunkas. Ha valaki elonytelen kulseju akkor legalabb legyen okos. Nem az a lenyeg ui. ha az illeto jelenleg segedmunkat vegez, de a fejeben van boven tudas masra is. Te azonban a leirtak alapjan sem intelligens sem jokepu nem vagy. Hat aruld mar el ha ezek utan penzed sincs akkor mi a csodaert tetszenel te meg egy nonek? meg akkor is ha a no se szep. ez tul sok ha valaki ronda, kover, es buta nagyon rossz a parositas.
2022. febr. 10. 13:21
32/33 anonim válasza:
elgondolkodtatott a sok koversegre utalo hozzaszolas. En 40 eves korom utan rak mutet utan jocskan szedtem fel kilokat plusz mivel eros antidepresszansokon voltam eselyem se volt hogy leadjam a kb 20 kg sulytobbletet. Aztan ket evvel ezelott hirtelen elkezdtem fogyni elment az etvagyam nem tudtam szinte semmit enni. egy ideig ugy nezett ki hasnyalmirigy rakom van de szerencsere nem ez volt. Kiderult hogy egyik gyogyszerem "utkozik" valamivel es ez lett az eredmenye. fel ev alatt minden erofeszites nelkul lefogytam 18 kilot. sokan dicsertek (erdem nelkul) , en viszont lattam hogy a borom ami mindig nagyon szep volt csunyan megereszkedett mindenhol, a nyakamon pulykanyak lett azelott csinos gombolyu fenekemen 2 nagy redo keletkezett. Valo igaz most vagyok sulyomnal es 2 szammal kisebb ruhakat viselek, de semmivel nem erzem jobban magamat a boromben. es a kialakult dolgokon max. olyan plasztikai kezelesekkel tudnek reszlegesen javitani amit folyton ismetelgetni kell es nem is biztos hogy az egeszsegi allapotom miatt megengedheto. ezzel csak azt akartam mondani hogya mindenhato sulyvesztes sem tesz csodat. Mas az eset ha az illeto egeszseges , fiatal modja van a korszeru taplalkozasra is. Mert azt se felejtsuk el hogy a teszta krumpli kenyer szalonna kombo nem a fogyast szolgalja meg az egeszseget. es vannak sajnos akiknek mondjuk a minimalber mellett nincs is lehetosege masra.
2022. febr. 10. 13:34
33/33 anonim válasza:
Ja igen kerdezo, a penz miatt marmint a SOK penz miatt a luxusauto es a szep haz vagy lakas miatt sok no siman tullep azon ha a ferfi oreg, elhizott elonytelen kulseju.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!