Egy átlagos kinézetű kicsit pocakos gyári munkás férfi megkaphat egy jó testű,csinos 30 alatti nőt?
#19-20 Nem. 20 éve volt ilyen gondom úgyhogy kb tudom mivel jár és milyen melóval, milyen kitartás kell hozzá. Elvárást gyorsan meg lehet fogalmazni, munkát mögé tenni már a többség nem tudja...
Úgy hogy a magas elvárású embereket magukkal szembe állítom. Nem meglepő módon a legtöbben elvéreznek. ;o)
Drágaság, párommal heti szinten 10 km-t futunk együtt. Párom 37, én 31. Mind a ketten aktív, mozgásban gazdag életmódot folytatunk, odafigyelünk, hogy miket eszünk és mikor.
Tudod, csak azt várom el a másiktól, amit én is teljesítek. Pl. mivel én nem dohányzom, elvárom, hogy a párom se dohányozzon. Nem jövök össze dohányossal.
Na, ennyit az állítólagos "magas" elvárásokról. Csak neked magasak, nem nekem.
Egyébként pedig egyszerűbb nem elhízni, mint sírni, hogy jaj, de nehéz lefogyni. Zabálni nem volt nehéz?
Kérdező, mindig is voltak, vannak és lesznek is k..rvák. De nehogy azt hidd, hogy a legtöbb nő ilyen.
Anyád is k..rva? Ha nem, akkor meg mire fel írod a 26-os válaszodat?
#24 Gratulálok ügyesek vagyok.
Azt hiszed mindenki attól hízik el mert sokat eszik? Váó de legalább alapvető anyagcsere ismereteid sincsenek.
Azokkal mi van akik eleve kövérnek születnek? Nincs ilyen? Segítek van! Én is pl. 10 ből egy ilyen kb Magyarországon. Gyerekként senki nem elhízott? Ohhóó nem láttál még kövér gyereket? Gőzük nincs mi az oka.
Betegeket se láttál még? Faterom olyan volt mindig mint a gazella, meg anyum is. Evés volt a mindenük, földet túrták egész életükben mint én gondolátk majd lefogyok, ugyan annyit melózom a földeken az majd megoldja. Hát nem. Mindig többet ettek mint én. Rajtam még is volt egy laza 20 as. Aztán jó adag kemó után úgy nézett ki fater mint egy felfújt gömb szegény. Csak mondom hogy amúgy nem lehetett látni rajta hogy beteg. Csak szeretnek be be szólni az emberek. Mert az egó az az egyekben van. Úgy hogy fater csak annyit mondott nem zabálok, hanem haldoklom fiam. Leukémiás volt az öreg.
Úgy hogy 20 évesen elegem lett és életmódot váltottam.
Heti szinten 8-10 edzésem van. Ebből 6x úszom alkalmanként 5 km-t, Este ahogy a munkám engedi még egyébedzés. Futást azt valamiért mindig is rühelltem. 43 évesen köszönöm 183 centimhez 91kg Igen 8x lenne az ideális de akad izom is rajtam. Úgy hogy köszönöm. Testzsír 10,4%. Kevés, sok? Fogyni már nem akarok. Majd mindenki eldönti én igen csak elégedett vagyok vele és ez a lényeg.
20 éve nem ettem süteményt, tésztát, nem ittam sört, bort. Hogy tudjuk miről beszélünk. Én nem tűröm el magamon az 1Kg os ingadozást mert tudom milyen meló. Amikor valaki elkezdi pakolgatni a mércéket én előveszem az ő mércéjét. Ünnepek, nyaralás, karácsony után szoktam kemény lenni a nagyon igényesekkel :)
Páromat nem kilók alapján választottam. Ugyanis nem ettől ember az ember.
Első barátnőm 20+ osan hormonterápiától úgy elhízott hogy azóta se tudta leadni, kihajtogatták egy buszból és így rakták össze mint egy legót. Nem tudja elfogadni de annyi akaratereje nincs hogy ezen annyit csavarjon ami megoldja. Ettől még egyáltalán nem sz@r ember. Sőt megkértem a kezét. Csak hát ezt lelkileg nem tudta feldolgozni hogy ő aki világ életében kritikus volt, és odafigyelt most ugyan azzal az életmóddal el van hízva és kicsit sem fogy.
Igen aki kövér fogyjon le! El se tudod képzelni milyen kemény. Vagy az általam leírtakat kezdetnek tudnád egy életen át vállalni? Nyaralásnál vagy ünnepek alatt lazítás? Hát kb egy kilót tudok hízni egy nap. Felejtsd el.
Sokan sokat esznek. Sokan meg nem. Húgom semmit se csinál kb. Tészta tésztával, csoki csokival mint a hobbitok 2x reggelizik, 2x ebédel, 2x vacsorázik este meg nasol. Mozgás ha fut a villamos után 10m -t? 175cm hez az 55kg sok vagy kevés? Igen ő a nagy beszólogatós mindenkinek. Irodában ücsörög egész nap. Többet eszik mint egy melós. Egy melós nem eshet össze munka közben, mert elszámolta a kalóriákat... Ezen tessék gondolkodni.
Hazánk nem azért Európa egyik legelhízottabb országa, mert annyi betegség miatt elhízott ember lenne.
Ne szállj el magadtól, nem vagyok vak, se h..lye. Egyre több fiatal elhízott, de nem betegség miatt, hanem mert egészségtelen mozgásszegény életmódot folytatnak.
Persze a genetika is közre játszik, ez tény.
"Páromat nem kilók alapján választottam. Ugyanis nem ettől ember az ember."
A szépség mindenkinél mást jelent. A külső viszont megmutatja sokszor, hogy milyen az ember belsőleg. A plusz kg-kal az emberek többsége meg egy védelmi falat von maga köré, függők, depressziósak, önbizalomhiányosak...stb. és ezzel kompenzálnak. Aki foglalkozik a belső harmóniájával, az a külsejével is fog. Nem fog szennyet magához venni, mert tudja, hogy azzal árt magának minden téren.
És még mindig külön kell választani azt, aki betegség miatt hízik meg attól, aki az egészségtelen mozgásszegény életmódja miatt.
Aki betegség miatt, az kérhet orvosi segítséget, mehet dietetikushoz, járhat személyi edzőhöz..stb. mindenre van megoldás. Lehet számolni a bevitt kalóriákat, lehet napi szinten minimum 1 órát mozogni.
Ha valamit el akarunk érni, azért bizony kő keményen tenni kell.
Engem megkapott anno. Annyi a különbség hogy korombeli volt, mindketten huszonevesek.
Életem legrosszabb kapcsolata volt. Annak ellenére hogy hozzá képest jól néztem ki, nemhogy nem becsült meg, más lányoknak irogatott, talán meg is csalt. Folyamatosan probalta lehuzni az önbizalmam, kiemelte, felnagyitotta a legaprobb hibám is, azt mondogatta hogy milyen buta vagyok (magasabb vegzettseggel). Aztán mikor szakítani akartam vele öngyilkossággal fenyegetőzött. Mikor ez nem hatott meg akkor pedig atment agresszívba és fél évig zaklatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!