Mi segít nektek elmenekülni a valóság elől?
Sajnos már semmi sem köt le hosszasan. Régebben egy jó videójátékban órákig el tudtam merülni, úgy hogy el is terelte teljesen a figyelmemet a problémáimról.
Most kb. 1-2 órára sikerül maximum, mindegy, hogy mivel (olvasás, játék, zene, YouTube, színezés, tanulás, netezés), aztán jönnek a szharabbnál szharabb gondolatok. Ha sikerül elaludni, akkor megpróbálom átaludni a nap nagyrészét, ez a stratégiám többnyire.
Vegyük sorra:
-Tudatmódosítók(pia,drog,gyógyszer):Sok a kellemetlen mellékhatás
-Zene: Ideiglenes öröm
-Sport: Fárasztó küzdelem, bele is rokkanhatsz
-Könyv,film,kultúra: Túl elvont
-meditáció,jóga: Nincs nekem erre időm
-Játék: Gyerekeknek való
-Vallás: Meseország gyerekeknek
-Politika: Hagyjálmár
DE ha mindegyikből csak annyit veszel ki ami számodra lényeges és tudsz hozzátenni akkor el lehet viselni a valóságot.
Lenyomom a műszakot, hazamegyek, megkajázok majd lefekszek, és elkezdek gondolkodni. Van egy képzeletbeli világom, amiben élek már 5 éve. Mikor dolgozok alig várom hogy hazaérhessek, és folytathassam az életem. Ott legalább minden megvan, itt semmi nincs.
25F
Nem is kell nagyon külső eszköz. A túlaktivált képzeletem tesz róla.
Amúgy zene, olvasás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!