Ha már a valóságban nem sikerül elveszítenem a szüzességem,miért nem sikerül legalább álmomban?
Figyelt kérdés
Hofi mesélt még régen az egyik műsorában egy történetet egy nyugdíjasról.Nyugdíjas álmában kiveszi a töltött káposztát a hűtőből hogy megmelegítse.Ahogy gyújtaná meg a gázt kiesik az utolsó szál gyufa a kezéből.Nagy nehezen lehajol érte hogy felvegye,de ahogy állna föl beveri a fejét az asztal sarkába.A nyugdíjas felriad:A francba,inkább ettem meg volna hidegen!Én hasonlóan jártam a múlt éjjel.Azt álmodtam hogy szeretkezek egy csinos nővel,már csókolóztunk,vetkőztettük egymást amikor hirtelen felébredtem.Miért nem sikerül legalább álmomban?2021. jún. 7. 16:45
2/12 A kérdező kommentje:
Remélem fogok még álmodni ilyet hátha másodszorra már összejön.
2021. jún. 7. 16:50
3/12 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj rá. A "szüzesség" mint olyan, vsak egy állapot ennyi. Ugyanúgy ahogy van aki még sosem evett mangót. Majd fog.
4/12 anonim válasza:
Tanulj meg tudatosan álmodni! Én nekem egy darabig ment, csak időközben elhanyagoltam a dolgot..
Sok érdekes dolgot csináltam álmomban, na meg nagyon sok kísérletet. :D :D
PL.: egyik ilyen kísérletben álmomban észrevettem hogy nálam van a telefon, több se kellett, megnyitottam a youtube-ot (nagy nehezen)
és elindítottam egy zene klippet, és az volt az érdekes tök kidolgozottan ment a klipp (amit előtte soha életemben nem láttam sehol, plusz a zene is tök jó volt, valamennyire még emlékszem a refrén dallamára. És elvileg ezt sem hallottam korábban sehol..
Vagyis az agyam a semmiből összerakott egy zenés klippet álmomban, csak mert én azt akartam :D
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is összerakott az agyam egy jó kis szexet csak aztán meg is szakította:D
2021. jún. 7. 17:11
6/12 anonim válasza:
Esetleg nem tudja még az agyad, hogy milyen is egy igazi nővel együtt lenni, emiatt felébredtél. Egyetemista koromban sokszor álmodtam, hogy zuhanok / üldöznek, de mindig felkeltem, mielőtt meghaltam volna. Gondolom azért, mert nem tudott az agyam megfelelő érzést párosítani hozzá :)
7/12 A kérdező kommentje:
Üldözés,zuhanás közben nem bánom ha felébredek,de szex közben jó lenne ha nem ébresztene föl az agyam csak a végén:)
2021. jún. 7. 17:16
10/12 anonim válasza:
En harminc evesen vesztettem el, de almomban nagyokat kefeltem. Lanykent. Es tenyleg azt ereztem, amilyen erzes, csak csucs nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!