Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek ez az álmodozás...

Szerintetek ez az álmodozás rossz?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nincsen sok barátom és nincs barátom most 10.kes vagyok. Ezért kitaláltam magamnak régen ha fogalmazhatok így egy álomvilagot. Általában esténként lefekvés előtt mindig elképzeltem magamnak a sztorim és minden este haladtam vele és nagyon jó volt. Ez nyáron volt. Mióta elkezdodott a suli már nem csak este szoktam hanem napközben bármikor órán szünetekben és amikor csak lehet mert nem akarok a való világba lenni. Vagy amikor láttok valami helyes fiút elképzelem hogy oda jön és beszélgettünk meg ilyenek. Amúgy könyvet is írok mert nagyon szeretek sztorikat kreálni. Szerintetek ez rossz? Ha igen hogy tudnék kiszakadni belőle? A válaszokat előre is köszönöm!

2021. szept. 9. 06:06
1 2
 11/12 Senior Séf ***** válasza:
26%

Az ábrándozás az élet megrontója.

(Vörösmarty)

2021. szept. 11. 14:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek emberek között lenni
2021. szept. 11. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!