2 év,már hosszú egyedüllétnek számít?
2 éve nincs párom,de olyan sem,akivel erről beszélnek,vagy bármi.
Konkrétan nem ismerkedek.
Folyamatosan dolgozom,vagy itthon vagyok.
Ez a 2 év már károsnak számít?
A volt fiú után,már senkire nem tudom úgy tekinteni,és nagyon megviselt az,hogy szetmentunk.
Azóta neki már több párja is volt,nekem viszont egy sem.
Olykor hiányzik,mint például most is,de már nem olyan vészes,mint eleinte
21/L
Majd lesz, ne aggódj! Én 12 éve vagyok egyedül! És nem vagyok szomorú! Én az Úrban hiszek, nekem ez megadta az életem végső értelmét. Ezért nem is kell nő soha már.
Figyelj, sok helyen tudsz ismerkedni, de van, amikor csakúgy jön. Ha valamit erőltetsz, akkor az nem biztos, hogy sikerül. Légy szerény, de ne zárkózott. Írtad, hogy dolgozol. Tehát szorgalmas fiatal nő vagy. A volt barátodat meg felejtsd el. Nem érdemel meg egy ilyen kedves dolgos menyecskének való nőt. Szóval, a munkahelyen is tudsz ismerkedni. Szórakozóhelyekkel bánj óvatosan. Társkereső oldalak? Érdemes megpróbálni. Helyi közösségek biztosan vannak, ahol laksz. Jönni fog, ne aggódj.
Köszönöm :)
Nem járok bulizni egyáltalán.
Társkeresőt nem akarok,nem az én világom
(Tudom,nehéz így ismerkedni,hogy nem járok sehova,és nem regisztrálok sehova).
Talán majd idővel jön valaki,aki nekem való.
Nyugodt vagyok,próbálom nem túl porogni :)
Néha megviseli a lelkem a magány,de átmeneti :)
Szerintem párkapcsolatot tekintve nem, főleg a te korodban.
A barátok szempontjából se túlságosan sok idő, feltéve hogy azért hogy van olyan ember akihez tudsz szólni munka után, pl család.
Szerintem kezdj el barátokzni, oda nem kell olyan "magasra" rakni a lécet mint a fiúkeresésben :)
21 éve vagyok egyedül, az egy kicsit hosszabb idő, ahhoz képest a 2 év semmiség. 😅
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!