Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik okosak, illetve "normálisak", de nem úgy alakult az életük, ahogy tervezték, és magukra maradtak?

Figyelt kérdés
Érdekelne, milyen okokkal magyarázod a helyzetet, hogyan hat rád lelkileg ez az állapot, mennyire visel meg. Érdekelne az is, hogy mit tettél, mit teszel annak érdekében, hogy számodra kívánatos változás álljon be az életedben, mitől remélsz, remélnél változást, illetve mennyi esélyt látsz arra, hogy jobbra forduljon sorod az életben.

#reménység #szerencsétlenség #okosság #megküzdés #másképpeltervezettség #magáramaradtság
2021. aug. 1. 17:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#11 Néhány hónap után a társkeresőről mondtam le, nem a társtalálásról úgy általában. Nem gyártok kifogásokat, válaszoltam a kérdésedre, hogy melyik dolog miért nem működött eddig. Természetesen alapvetően szeretek egyedül lenni és csak olyan társ kellene, aki valóban társ, lelkileg és szellemileg is. Csak azért, hogy legyen, nem kell. Nem vagyok kétségbeesett és nem jövök össze akárkivel,számomra ezt is jelent az, hogy valaki okos és normális.
2021. aug. 2. 06:17
 22/23 A kérdező kommentje:
#21 köszönöm a helyreigazítást :)
2021. aug. 2. 08:31
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kapcsolatom, aki elbaxta nekem az egyetemet, 2 munkahelyemet. Kihasználta a helyzetet hogy veszekedést szított köztem és anyám között, táplálta bennem azt az érzést hogy nem szeretnek, költözzek vele falura. Életem legnagyobb tévedése volt.

Most itt vagyok bivalybasznádon a pusztán egyedül (ő nem mászott ki az anyja seggéből, csak engem költöztetett ide). Tanulni nem tudok, nem tudok bejárni egyetemre. Dolgozni szinte lehetetlenség bárhova is bejárni. Részmunkaidős állásom van, alig van pénzem. Egyedül a 2 macskám tartja bennem a lelkem hogy ne vegyem be egyszerre az összes gyógyszerem...

Sose szabadulok innen.

Így maradtam magamra, mert hülye voltam.

2021. aug. 8. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!