Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik okosak, illetve "normálisak", de nem úgy alakult az életük, ahogy tervezték, és magukra maradtak?

Figyelt kérdés
Érdekelne, milyen okokkal magyarázod a helyzetet, hogyan hat rád lelkileg ez az állapot, mennyire visel meg. Érdekelne az is, hogy mit tettél, mit teszel annak érdekében, hogy számodra kívánatos változás álljon be az életedben, mitől remélsz, remélnél változást, illetve mennyi esélyt látsz arra, hogy jobbra forduljon sorod az életben.

#reménység #szerencsétlenség #okosság #megküzdés #másképpeltervezettség #magáramaradtság
2021. aug. 1. 17:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#10 Fontos neked egyáltalán a társtalálás? Mintha nem lenne az.. Olyan, mintha néhány hónap után lemondtál volna arról, hogy társat találj és beletörődnél az egyedüllétbe. innentől pedig nem társat keresel, hanem magyarázatokat a sikertelenségre.
2021. aug. 1. 19:15
 12/23 anonim ***** válasza:

9es.

nem.

a feleségem csak jelen volt, de nem vett részt a gyermekünk életében.

pont ebből volt állandó konfliktus, hogy nem jött velünk játszóra, állatkertbe, moziba, kb sehova se.

tehát már a válás előtti évben is egyedülálló apa voltam, csak ott volt egy nő is esténként a lakásban.

vagyis az ideális állapot az az, hogy hozzám kerül a gyerekem és éljünk tovább a nyugodt kiegyensúlyozott életünket.

ez lenne számomra az ideális állapot.

2021. aug. 1. 19:18
 13/23 A kérdező kommentje:
#12, ha teljesen elhidegült tőled és a gyermektől, akkor miért szükséges per ahhoz, hogy hozzád kerüljön a gyermek, miért ragaszkodik hozzá?
2021. aug. 1. 19:24
 14/23 anonim ***** válasza:

13.

na ez az a kérdés amire még nem sikerült rájönnöm.

inkább nyomorog egy szoba konyhás albérletben és tűzzel vassal korlátozza a gyerekemmel való kapcsolatomat...miközben gyönyörű helyen lakom, külön szobája van a kislányomnak, újra vinném edzésre, furulya órára,lovagolni mert imádja a lovakat...de nem, inkább legyen a csövességben, csak ne velem mivel, hogy imád engem a gyerek és ez exem szerint ez komoly baj.

és persze játszóra, programokra azóta sem viszi.

az a programja szegénynek, hogy-itt a mobil jutúbozz!-

2021. aug. 1. 19:32
 15/23 A kérdező kommentje:
#14, nekem úgy tűnik, hogy számodra a kislányod a "világ(od) középpontja", a feleséged pedig egy teljesen mellékes körülmény. nem lehet, hogy ez a mellőzöttség, félreállítottság keltett benne komoly csalódást, illetve váltott ki belőle rosszindulatot?
2021. aug. 1. 19:39
 16/23 anonim ***** válasza:

volt hasonló beszélgetésem vele annak idején.

azt mondta, hogy biztosan azért viszem minden nap játszótérre a gyereket, hogy jó karban lévő anyukákat csípjek fel közben.

mikor meg mondtam neki erre, hogy esetleg gyere velünk te is, hogy megnyugodj, akkor már egyből fáradt volt.

szóval egy sima gonosz és beteg ember, aki kártékony egy kisgyerekre.

2021. aug. 1. 19:45
 17/23 A kérdező kommentje:

#16, szóval szerinted "egy sima gonosz és beteg ember" - nem túl sommás és szélsőséges állítás ez? és ha, tegyük fel, "nagyjából helyénvaló" ez a megállapítás, akkor miért házasodtál össze vele és vállaltatok gyereket?

egyébként nem lehet, hogy túltoltad az apai szerepet, és hanyagoltad a férfiúi szerepet az irányába ebben a kapcsolatban, és ebből lett elege?

2021. aug. 1. 19:51
 18/23 anonim ***** válasza:

az apai szerepet túl lehet tolni szerinted?

a férfiúi szereppel meg ugyanaz volt az ucsó évben mint a gyerekkel.

nem volt hajlandó részt venni ilyesmikben, hogy a nagyi vigyáz a gyerekre és elmegyünk együtt vacsizni, utána meg beülünk borozni valahova.

ugyanúgy elutasította, ahogyan a gyerekkel való közös programokat.

2021. aug. 1. 20:55
 19/23 A kérdező kommentje:
ha ennyi a történet, akkor nemigen érthető a feleséged viselkedése.
2021. aug. 1. 21:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok amit a kérdésben leírtál.

Leírni hosszú lenne, ha érdekel privátban kifejtem bővebben.

2021. aug. 1. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!