Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mégis hogyan fogadhatnám el...

Mégis hogyan fogadhatnám el magam?

Figyelt kérdés
Elment az idő, lassan 42 éves leszek. Öregnek érzem magam, megkeseredettnek. A kinézetem miatt depressziós vagyok, és képtelen a társasági életre. Mindenki azt mondogatja messengeren, hogy amíg nem fogadom el magamat, ilyen retardált arccal, addig más sem fog. Én ezt marhaságnak tartom. Mégis ki lenne az, aki ezzel a torz kinézettel elfogadna, talán egy vak nő, akivel elhitetem, hogy jó pasi vagyok. És hazugságban leélhetném vele az életemet. Emberek bele sem gondolnak, milyen pocsék így élni, mikor a külső dominál. Ráadásul ez miatt a belsőm is hanyatlott. Tele vagyok rosszindulattal, irigykedéssel. Sehová nem mehetek, mert lenéznek, kiröhögnek. Amíg mások gond nélkül elmennek fényes nappal a boltba, én hajnalban megyek nyitásra. Mások elmennek konditerembe, én otthon edzek, sosem voltam strandon, moziban, szórakozni... Egydül az vígasztal, hogy nemsokára vége ennek a pocsék életemnek. Nem tudom megérteni, minek írják nekem azt, hogy fogadjam el magam. Változtatni a kinézetemen nem tudok, hiába fogytam le, hiába edzek minden áldott nap, mert az arcom ugyanolyan maradt.

2021. júl. 23. 06:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2021. júl. 23. 08:00
 12/21 anonim ***** válasza:
#9 amúgy te miért állítod az én nevemben amit írtál. Ráhibáztál mindenesetre, de látszik a kérdezőn, hogy csak egy troll.
2021. júl. 23. 08:17
 13/21 A kérdező kommentje:
Bár az lennék...
2021. júl. 23. 08:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Linkelj már egy fotót magadról, mi az a csúnya
2021. júl. 23. 08:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Az én életem sem habos torta, sok szaron átmentem a körülményeim ellenére. Nagy erő kellett hozzá. Sokan vannak így ezzel. Mintha soha nem lenne vége! Lelki erőd, az aztán lesz! 💪 De a földi paradicsomot nem feltétlenül nekünk osztogatják, hanem az ilyen Lölő féléknek! ☹️ Légy szerencsés és boldog az életben! Mindig van remény, amíg élsz!
2021. júl. 23. 08:33
 16/21 A kérdező kommentje:
Én nem fogom magam kiröhögtetni. Nem linkelek semmit. Le van írva minden. Bár utólag belegondolva, azt is kár volt.
2021. júl. 23. 08:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Valóban felesleges volt.

Csak az derült ki a kérdésedből és a reakcióidból, hogy képtelen vagy nézőpontod felülvizsgálni, önreflexiód alacsony szintű, és bele vagy ragadva a thinkboxodba.

2021. júl. 23. 09:52
 18/21 Senior Séf ***** válasza:
100%
Azt szoktam mondani, ha Bill Gates valamivel jóképűbb legény lett volna, ha könnyebben jut nőhöz, a világ ma szegényebb lenne egy Microsofttal.
2021. júl. 24. 10:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogyan nézel ki (nő vagyok), hátha tudnék adni valami hasznos tanácsot, amivel segíthetsz a kinézeteden. Velem is előfordult,hogy olyan valakibe lettem szerelmes, akiről ha évekkel korábban azt mondták volna nekem, hogy egy ilyen emberbe fogok beleszeretni, kinevettem volna, és megtörtént. Lehet,nálad is megtörténik. A szerelem vak, tudod.
2021. júl. 25. 21:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy pszichológus nem ártana.
2021. júl. 25. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!