Mégis hogyan fogadhatnám el magam?
ver. A. Felismered magadban, hogy mekkora energiapocséklás elutasítanod a valóságot. Leállni birkózni a realitással hiba: sokkal erősebb, mint te. A legegyszerűbb mód leállni az önutálattal az, ha nem fektetsz bele energiát többé. Igen, jól látod, saját magad elutasítását te tartod fenn aktívan.
ver. B. Utáld magad továbbra is ugyanígy. Nehogy észrvedd, hogy a srtandon/konditermben/utcán le se sz****k, hogy nézel ki. Gyakorlatilag nem érdekel senkit, átnéznek rajtad (rajtam is, mindenkin). A hátralévő életed nagyon hosszúnak fog tűnni, uncsi lesz és meg is betegted magad önmagad elutasításával.
ver. C. Eltereled a figyelmedet, tanulsz vmit, ami érdekel, kreatívkodsz, és élsz a szíved szerint. A körülmények nem változnak meg, de te magasabb életminőséget nyersz avval, ha a nem megfelelően működő életterületed kikerül a fókuszodból.
Melyik megoldást választod? Válaszod indokold.
---
Kérek mindenkit, hogy aki képtelen felvállani a felelősségét a saját élete iránt, és a körülmények áldozatának tekinti magát, pontozzon le! Köszi.
07:29-es vagyok
Oké. Te tudod, mennyit érsz magadnak, kérdező.
(Magánvéleményem:
1. hiányzik az eszközkészletedből a megküzdés, pedig a módszerek tanulhatók,
2. a rossz megközelítési és önirányítási módszered folyamatos sikertelenségébe fáradtál bele az évek alatt. Valódi változást nem produkáltál. )
Ezen még akkor kellett volna változtatnod, amikor még fiatal voltál. A pénz az sokmindenre jó, többek között szebbé is tud tenni. Ha szereztél volna sok pénzt, lett volna egy anyagilag megalapozott jövőd amire már alapba hajtanak a nők és még mellé szebbé is varázsolhattad volna magadat.
Helyette maradtál 40+ évesen dünnyögni a gyakorikérdéseken. Szép élet lett, bár őszintén, volt már ennél rosszabb is.
07:29-es és 07:47-es vagyok
Én kérek elnézést, hogy segíteni akartam! Többször nem fog előfordulni, Kérdező.
Megdolgoztál érte, hogy olyan legyen az életed, amilyen.
9
Azt a nőt, akit pénzzel szerzel meg, úgy hívják prostituált. Az olyantól mentsen meg mindenkit az ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!