Mikor vagytok kreatívabbak ?
Figyelt kérdés
Ha magányos időszakotokat élitek, vagy ha sok ember vesz körül, nagy társasági életet éltek.2021. júl. 14. 10:58
1/12 anonim válasza:
Elég szomorúan hangzik, de a legnagyobb eredményeimet az életben mindig akkor értem el, amikor valami komoly lelki problémám volt.
2/12 A kérdező kommentje:
szomoruan igen, de valahol meg a negativban egy kis pozitiv.
Nincs rozsa tovis nelkul es tovis se rozsa nelkul ..
2021. júl. 14. 11:08
3/12 anonim válasza:
Én akkor vagyok a legkreatívabb, ha játszok, akkor jönnek a legjobb ötleteim. :) Ez így most hülyén hangzik, de itt pl. stratégiai, gazdálkodós, szimulációs játékokra kell gondolni.
Vagy ha garfieldkodok, de pl. van mikor társaságban is beugrik egy-két ötlet. De amúgy mikor nyugi van. Mert ha nyüzsi van és eszembe jut valami és mire leírnám már elfelejtem.
5/12 anonim válasza:
Éhgyomorral vagyok nagyon kreatív. Viccen kívül.
7/12 anonim válasza:
Amikor lesz*rok mindent, irritált meg mérges vagyok
9/12 anonim válasza:
Esti, éjjeli órákban és/vagy magányosabb időszakomban.
10/12 anonim válasza:
Hatarozottan ejszaka. Valami varazslat mindig beindul ejfel utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!