Ha ennyire magányosak vagyunk és nincsenek, -vagy kevés barátunk van, akkor miért nem jövünk össze egy találkozóra?
Na jó, valamikor csak megállapodunk valamelyik helyszínben!
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz vérremenő küzdelem, hanem szépen meg fogunk tudni egyezni mindannyian. :)
Korosztályok szerint is fel lehetne osztani (kb. 5 év felfelé, 5 év lefelé - hogy találjunk könnyen közös témákat, múltbeli nosztalgiázási lehetőségeket.)
19-es, 24-es és 27-es válaszoló voltam.
Van még egy építő jellegű ötletem: akár közös vállalkozásokat is lehetne "tető alá hozni" - remélem, érthetően fejeztem ki magam.
Tehát nemcsak múltbeli nosztalgiázási lehetőségek lennének, hanem JÖVŐT ÉPÍTŐ, egymás létfenntartását segítő jótanácsok is elhangzanának, illetve a gyakorlatban kiviteleződhetnének.
Túlbonyolítjátok. Akkor ez a hétvége offos, nézzük hogy hogy alakul 24-25-én.
A Margit sziget vs. Városliget -> Legyen először a Városliget. Szerintem így korrekt, már 1 hete ezt a helyszínt beszéltük meg.
Korcsoport téma: Szerintem nem jó ötlet megosztani. Alapból nincs sok jelentkező. Egyébként sem tartom jó ötletnek mert a találkozó után valszeg természetesen kifognak alakulni a barátságok.
Meg, persze az is igaz amit a 32-es mondott. A korosztályok tudnak tanulni egymástól. Az idősebbeknek több az élettapasztalatuk, bölcsebbek.
A fiatalabbakat meg még nem törte meg az élet, optimistábbak.
Attól még lehetnek jó ötleteim, hogy mások, mint az eredeti elképzelés.
Jöhetnek újabbak is! (Ezt pl. a kérdés támogatására szántam: hogy ne haljon ki teljesen a válaszolási kedv.)
Kérdező, szuper vagy.
35. ha te nem akarsz ligetezni, nem kell eljönnöd, megszervezheted a 2. találkozót ahova gondolod. Ennyire egyszerű.
Szombaton jó idő lesz! Végre!
Mit szóltok a szombathoz? Csináljuk?
Yepp!! Délután esetleg?
Találklzhatnánk a Rózsakertben?
Az jól hangzik
D.u. 2 körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!