Ha ennyire magányosak vagyunk és nincsenek, -vagy kevés barátunk van, akkor miért nem jövünk össze egy találkozóra?
Hány éves vagy Kérdező?
Milyen korosztályt vársz a közösségi alkalomra?
9-es: Rendben :D , észben tartom.
10-es: Ez! 100% Barátokból is lehet romantikus kapcsolat de ha elsősorban csak párt keresnek akkor csak a másik felet csapják be.
11-es: Én 28F vagyok
A korosztály amire gondolok az legyen mondjuk 20-40 de igazából nem fontos. Bárki jöhet aki magányos. Esetleg csak annyi hogy legyenek felnőttek.
3 és 9 vagyok és javaslom fixáljunk le egy időpontot meg helyszínt a bátrabb magányosoknak.
A Sziget helyett én a Városligetet ajánlanám, én is oda terveztem és tegnap isvolt egy kérdező aki ott akart volna sétálni (meg egy válaszoló, aki ott sétált). Időpontnak pedig javasolnám a jövő hétvégét.
Nekem a Városliget is szuper. Jövő hétvégén valamelyik nap jó lenne. Amelyik nap nincs 40 fok persze :D.
Ed.: Most nézem, az időjárás jelentés szerint egész héten esni fog.
Azt mondom hogy folyamatosan nézem hogy alakul az időjárás és csütörtökön már biztosabbat tudok mondani.
Szuper! :)
Igaz, mostanában az időjárás nem garantált!
Rendben, térjünk vissza rá csütörtökön.
Gyakran oka van annak,hogy valaki egyedül van.
Tán ez az egyik.
De nem tartom rossz ötletnek.
Viszont ahhoz tényleg tartalmasnak kéne lennie,hogy én leutazzak 160 kilómétert...
16-os: Merre laksz?
Megértelek. Nyilván szar érzés hogy ha ritkán van is kiírás az is az ország másik felében van.
Nekem Budapestiként egyszerűbb mert az ország 1/5-e itt lakik.
Két dolgot tehetünk:
-ha esetleg adódik olyan alkalom amikor leutazok, akkor ha gondolod találkozhatunk.
-a másik hogy te is kiteszel egy hirdetményt a te városodba. Hátha ott is vannak magányos érdeklődők.
-vagy mind2 opciót :)
"Rendben, térjünk vissza rá csütörtökön."
CSÜTÖRTÖK VAN! Szóval visszatérhetünk a találkozó témájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!