Ha ennyire magányosak vagyunk és nincsenek, -vagy kevés barátunk van, akkor miért nem jövünk össze egy találkozóra?
Igen bár...
én megpróbáltam :'D
Így nekik már nem lehet kifogásuk hogy miért nincsenek barátaik.
Írok privátot.
3-as: Elsősorban csak barátkozás céljából vetettem fel a találkozót :).
Én úgy vélem hogy az emberi kapcsolatok természetesen alakulnak ki, mind baráti, mind szerelmi alapon de mindennek a kezdete a kapcsolat teremtés és hátha nekünk lúzereknek van sok közös vonásunk ami összekapcsol minket.
4-es: Igen ezt értem de akkor meg miért panaszkodnak?
5-ös: hát ja.. Én is férfi vagyok amúgy, vannak barátaim csak baráti társaság nincs. Jó lenne hasonló emberekkel együtt lógni egyszer-egyszer. Kirándulni, fesztiválokra járni, ilyesmiket.
6-os: :D lol. Azt nem tudom garantálni. Főleg hogy az én hirdetményem is eddig elég népszerűtlen.
Na mind1. Folyamatosan nézem az üzeneteket, csak az lenne a kérésem hogy ha valakinek mégis tetszene az ötlet kérem hogy írjon rám egy privátot.
Az ötlet jó, de az ilyen online ismeretlenekkel való bandázás ideje már erősen lejárt szerintem. Kezdetekben (lakossági internet elterjedése) nagy volt a kíváncsiság, több fórum, blog, chat stb. összejárásról is tudok.
Azért hajrá, hátha :)
3as vagyok
Szerintem szuper ötlet, ha alakul valami, szólj nekem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!