Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki esetleg egyedül él közület...

Aki esetleg egyedül él közületek, hogyan lehet ehhez hozzászokni? Van, aki egyedül kel, fekszik, tévézik, tölti otthon az idejét?

Figyelt kérdés
Sajnos az élet úgy hozta, hogy jelenleg teljesen egyedül élek. Miközben mindenhonnan a boldog, gyerekes családokat látni, szülőkkel, nagyszülőkkel. Nekem meg pár barátnő kívül szinte senkim sincs már lassan. Egyedül nézem a tévét. Egyedül megyek vásárolni, ha kell. Egyedül kelek és fekszek. Van köztetek esetleg, aki szintén így él? Hogyan lehet ehhez hozzászokni?

2021. júl. 6. 21:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Tök jó egyedül élni.

-Nincs vita a napi/heti menüt illetően;

-Nem kell senkit sem kerülgetni reggel vagy este a fürdőszobánál/vécénél;

-Ebben a melegben egész nap lehetek meztelen a lakásban;

-Ott és akkor fingok nagyokat, ahol, és amikor akarok;

-Nincs vita, mit nézzünk a tévében;

...stb.

2021. júl. 7. 13:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már 2 és fél éve élek egyedül egy együttélős párkapcsolat után. A covid alatt szenvedtem, de akkor sem amiatt, mert nem szeretek egyedül élni, hanem mert akkor éreztem magam tényleg magányosan, főleg amikor nem lehetett kijárni, csak speciális esetben... mert alapjáraton nekem elég szocializáció az, hogy elcsevegek a kollégákkal, néha összefutunk ismerősökkel / haverokkal családdal, meg este szeretek eljárni színházba, moziba.
2021. júl. 7. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
uccsó egyedül mész mozziba?
2021. júl. 8. 09:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gyakran megyek egyedül moziba, színházba, koncertre is. Kutya nem nézi, hogy egyedül vagyok ott.
2021. júl. 8. 10:06
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
de az olyan kellemetlen, én meccsen jártam egyedül, nem volt olyan jó
2021. júl. 8. 10:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem csak az elején volt fura kicsit, de inkább az is csak a tárdadalmi elvárások miatt meg mert túlkombináltam. Én ezeket egyedül is tudom élvezni... ha komolyabb színházi előadást vagy filmet nézek, akkor még jobb is, mert akkor nem kell kényszeresen beszélgetni, hanem el tudok gondolkodni mélyebben a filmen magamban.
2021. júl. 8. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Pasizzál be!
2021. júl. 10. 00:49
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
11 hez írom hogy mindaddig amíg igényes marad az ember addig nem gáz az egyedüllét az egyedül mozi stb. De ha már olyannà válunk hogy azt elvezzük ha össze vissza finghatunk az szerintem nagyon ciki. Ott már nagyon nagy baj van.
2021. júl. 10. 13:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Élvezem, hogy egyedül vagyok, ennyi. Már egy éve, teljesen megszoktam már. Már másik embert meg sem tudnék szokni ilyen téren. Vagyis egyet meg tudtam volna, de kidobott. Szóval egy ideje abból áll az életem, hogy bőgök itthon egyedül. Jelenleg is ezt csinálom.
2021. júl. 18. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!