Ha a buszon rám se néznek a lányok,valamint társkereső oldalon nem írnak vissza,akkor nem vitás hogy nem nézek ki jól?
Ugyanezzel a problémával küzdöttem nagyon sokáig én is, csak engem a fiúk nem akartak észrevenni (lány vagyok). Azt a tanácsot kaptam egy kedves ismerősömtől, hogy amikor már nem görcsölök azon, hogy szeretnék végre kapcsolatban élni, na majd akkor fog jönni a nagy Ő.
Bármennyire is klisésen hangzik, nekem bevált. Elengedtem, nem kerestem minden áron magamnak valakit, csak élveztem az életet. Ezután a fordulat után rá 2 hétre megismertem a jelenlegi páromat, akivel jelenleg már az összeköltözést tervezzük.
Kitartást és hajrá! :)
"Az utcán az ember megnézi őket,aztán hazamegy és kielégíti magát."
Hogy a f szomba tudtok irónia nélkül leírni egy ilyen mondatot és utána csodálkozni, hogy senkinek se kelletek? A külsődről nem tudok semmit ugye, de hidd el, hogy nem csak azon múlik. A legtöbb incelnek akit eddig láttam főként belső problémái voltak, hiába fogtak mindent a külsejükre.
Dolgozz egy kicsit az önismereten, hogy egyáltalán rájöjj, hogy merre kellene elindulnod és min tudnál javítani. Nincs semmi se elveszve, de dolgoznod kell magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!