Mit csináljak egyedül hogy ne érezzem magamat magányosnak a születésnapomon? 18/L
Sziasztok!
A jövőhéten lesz a 19.születésnapom és nagyon úgy néz ki hogy nem lesz kivel töltenem. A szüleimtől tavaly sem kaptam semmit csak a torta volt beígérve de nap végére az sem lett. Az öcsémtől könyveket kaptam, a barátnőimmel pedig este elmentünk iszogatni. Ez még elég jónak volt mondható de ebben az évben még ennyi sem lesz. Szüleim elutaznak és nem is úgy néz ki hogy készülnének valamire, tesóm szintén nem úgy néz ki, a barátnőim pedig programokat szerveztek arra a napra. Fogalmam sincs hogy mit csináljak egyedül. Itt nem is az ajándék a lényeg hanem inkább az, hogy szívesen töltenék velük egy kis időt és az sem zavarna ha egyáltalán nem lenne ajándék. Kicsit rosszul esik ez, mivel a családban mindig én vagyok az az ember aki mindenkinek leszervezi a tortát, néha a közös programokat én pedig ki vagyok hagyva. Így visszaolvasva kicsit panaszkodósnak hangzik de tényleg nem azt akartam. Az a lényeg, hogy tudtok ajánlani programokat amiket tudok egyedül csinálni és kevésbé érzem magamat magányosnak tőle? (valami olyasmit ami miatt ki tudok mozdulni a házból)
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Bebizonyítottad magadnak, hogy nem kell más ahhoz, hogy jól érezd magad, vagy boldog légy!
Én nem lennék képes rá.
#15 ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!