Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak egyedül hogy ne...

Mit csináljak egyedül hogy ne érezzem magamat magányosnak a születésnapomon? 18/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A jövőhéten lesz a 19.születésnapom és nagyon úgy néz ki hogy nem lesz kivel töltenem. A szüleimtől tavaly sem kaptam semmit csak a torta volt beígérve de nap végére az sem lett. Az öcsémtől könyveket kaptam, a barátnőimmel pedig este elmentünk iszogatni. Ez még elég jónak volt mondható de ebben az évben még ennyi sem lesz. Szüleim elutaznak és nem is úgy néz ki hogy készülnének valamire, tesóm szintén nem úgy néz ki, a barátnőim pedig programokat szerveztek arra a napra. Fogalmam sincs hogy mit csináljak egyedül. Itt nem is az ajándék a lényeg hanem inkább az, hogy szívesen töltenék velük egy kis időt és az sem zavarna ha egyáltalán nem lenne ajándék. Kicsit rosszul esik ez, mivel a családban mindig én vagyok az az ember aki mindenkinek leszervezi a tortát, néha a közös programokat én pedig ki vagyok hagyva. Így visszaolvasva kicsit panaszkodósnak hangzik de tényleg nem azt akartam. Az a lényeg, hogy tudtok ajánlani programokat amiket tudok egyedül csinálni és kevésbé érzem magamat magányosnak tőle? (valami olyasmit ami miatt ki tudok mozdulni a házból)

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2021. jún. 27. 20:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

hát?

sok mindent nem tudsz tenni.

és nem hangzik panaszkodásnak amit írsz.

teljesen jogos elvárás, hogy az embert legalább a születésnapján kicsit körbeünnepelje a családja.

de így ismeretlenül is, boldog szülinapot neked csajszi!:)

2021. jún. 27. 22:54
 12/22 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot!

Ha nagyszüleid élnek, akkor én hozzájuk mennék át.

De az se rossz, ha veszel egy kedvenc italodat, sütsz magadnak egy kis tortát, aztán megnézel egy netflixet.

Vagy egy jó túrázás. Bár ilyenkor inkább strand lenne az igazi, brutál meleg van...

2021. jún. 28. 11:53
 13/22 anonim ***** válasza:

Én elmennék egy "randira" magammal (AK egyedül). Valentin napokon szoktam azt csinálni, hogy úgy alszom el előző nap, hogy körülbelül 9-10kor magamtól keljek, kitalálom, hogy mit akarok reggelizni, majd elmegyek és megveszem. Aztán vagy kiülök valahova enni, vagy helyben fogyasztom. Ezt követően pedig valami olyat csinálok, amit szeretek. Például múltkor épp volt egy film a mozikban, ami akkor nagyon érdekelt, azt megnéztem, majd elmentem palacsintázni. Máskor pedig elmentem egy gyönyörű könyvtárba órákat eltölteni, majd a Margitszigeten olvasni a kedvenc kávém és egy süti társaságában. Egy harmadik alkalomkor pedig ebédeltem egy remek helyen, majd elmentem színházba.

Ezek most csak olyan ötletek voltak, amiket én élveztem, a lényeg, hogy találj ki valami olyat, amit szeretsz csinálni, de pl idő hiány vagy magas ár miatt csak ritkán engeded meg magadnak és vondd össze az ötleteket. Azaz kényesztesd magad aznap, csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek és ne olyan legyen a felfogásod, hogy jaj, de rossz, hogy most egyedül vagyok, hanem, hogy de érdekes lesz a kiálítás amire elmegyek ma és de kívánom már az azutánra tervezett sütit.

2021. jún. 28. 13:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Boldog születésnapot!

Én lélekben egy ideje már elengedtem a szülinapomat. Barátaim alig, rokonokkal eltávolodtunk egymással, és különben is nehéz az összejöveteleket megszervezni.

Tavasszal 21 éves lettem, délelőtt megírtam az online zh-t (😂), vettem magamnak sütit, beültem a kocsimba és elmentem egyet sétálni, aztán miután hazaértem, akkor gépeztem tovább.

Amikor anyám hazaért, ő is hozott valami süteményt a bótt'-ból, koccintottunk, aztán mindenki ment a dolgára. Igen, ez elég keserűnek hangzik, az is, de most nem az életrajzom elemzése a téma.

Arra akarok rámutatni, hogy a születésnapod egy ugyanolyan nap, ugyanúgy egy naptári nap. Nekem is időbe telt ezt feldolgozni!!!

A napjaidnak csakis Te tudsz jelentést adni, bár könnyen okoskodom, mert ez nekem még eddig szinte sosem sikerült.

A születésnapodra bármikor tudsz később koccintani a barátaiddal, édesanyádékhoz meg szerintem úgy viszonyulj mostantól, ahogy ők is hozzád. Nem kell fárasztani magad bulik szervezésével, felköszöntöd a rokonaidat online/élőben/telefonon, ha személyesen találkozol velük, adsz nekik valami kis ajándékot, a többi pedig nem a te dolgod. Ha így állsz hozzá, kicsit kevésbé lesz bántó, hogy anyukádék kevésbé figyelmesek.

21F

2021. júl. 1. 22:43
 15/22 anonim válasza:

Hello.

Isten életessen sokáig!

Fiatalabb vagyok pár évvel nálad, nálam 2 éve elmúlt a születésnapozás hangulata (lassan a karácsony is), de nálam teljesen más okból.

Na de itt Te vagy a lényeg, nem mások. Csinálj olyan dolgot ami egyszer már megfordult a fejedben, és határozd el most megcsinálod. Lehetnek egyszerű dolgok is. Kipróbálni egy éttermet, bemenni a város új boltjába (ruha,cipő,könyv stb), vásárolni. Biciklizz egy jót, menj el a városod szép pontjaira, próbálj mindenhol egy szelfit lőni. Készíts pár szebb fotót is a telóddal, utána menj haza, és netflixen (vagy bárhol) egy-két popcorn és hideg üditő társaságában filmezz, lazulj.

Üdv, 14/F

2021. júl. 7. 22:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hogy telt a szülinap ?
2021. júl. 8. 09:12
 17/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen az ötleteket illetve a köszöntéseket!

Megmondom az igazat, miután valaki azt írta, hogy lehet valami meglepetést szerveznek a barátaim és a szüleim azután kicsit reménykedtem. Viszont aznap délutánra kiderült hogy tényleg csak szimplán lekakilnak. Én ezen annyira elszomorodtam, hogy hirtelen felindulásból foglaltam le egy szobát meg vettem repjegyet Olaszországba a spórolt pénzemből. 3 napig voltam ott, több várost is bejártam full egyedül, bementem egy fodrászhoz és levágattam olyanra a hajam amilyet mindig is akartam de sosem mertem+csináltattam egy pici tetkót. Az egyik nap mikor egyedül borozgattam egy teraszon odajött hozzám három csaj meg két pasi hogy látják hogy egyedül ülök és oda akarok-e menni hozzájuk. Szóval odamentem és mindenki full normális volt kb éjfél utáni borozgattunk a tengerparton. A legjobb pedig az, hogy amikor hazafelé jöttem találtam két kiscicát egy dobozban. Sajnos az egyik annyira rossz állapotban volt hogy el kellett altatni de a másikat örökbefogadtam:D

Szóval jah, szerencsére iszonyatosan jól telt még így a család és barátok nélkül is. De azért megegyszer köszönök mindent:D

2021. júl. 17. 14:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor végül is volt meglepetés a dologban, ha nem is a környezetedben élők készültek vele :)
2021. júl. 17. 19:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Azta, számomra álom szülinap lenne :D
2021. júl. 17. 20:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

ez elég jól alakult akkor:)

vagány csaj vagy, gratula!

2021. júl. 17. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!