Ma van a 30 születésnapom, nem sok barátom van így itthon egyedül ünneplem, te mit szoktál csinálni ezen a napon?
Boldog szülinapot! És fogd magad ülj be a moziba, vagy egy kávézóba egy könyvvel (Esetleg frei+libri megajándékozod magad egy új kötettel)!
Vagy menj le az edzőterembe, vegyèl magadnak egy bérletet ( előbb-utóbb az edzőtársakból lehet barát lesz)!
Lehet ám egyedül is szórakozni.
Nagyon boldog szülinapot!
Nekem tizennyolcadikan volt, senki le se szart, ugy mentunk el egy fel oras gyors kis ivasra, koccintasra, hogy en hivtam mindenkit..
Egyel egy jo kajat, nezz meg egy filmet a moziban, vasarolj magadnak valami jot, ruhat, cipot stb sutizz, kavezz, legyel nagyon boldog ma, es eszedbe se jusson, hogy egyedul vagy es ez rossz. Olyan dolgokat csinalj, amiket szeretsz
Boldog születésnapot!
Semmi különöset- hogy a kérdésre is válaszoljak :)
Sok boldogságot kívánok!
Egyetértek az előttem szólókkal: lehet egyedül is ünnepelni, ne vegye el a kedved.
Az én anyukám december 25-én született, őt sem ünnepelték sohasem a karácsony miatt.
Azért remélem, hogy felköszöntöttek páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!