Ha egy férfi eléri a 40 éves kort,soha nem volt nője,sem szexuális kapcsolata,de nem is indult el a lejtőn lefelé az tiszteletre méltó?
Figyelt kérdés
Ha én 40 évesen nem voltam még nővel,de mégsem lett belőlem sem alkoholista,sem hajléktalan, akkor én egy erős egyéniség vagyok?2021. jún. 25. 20:46
3/22 A kérdező kommentje:
1 de azért ezt kibírni ép ésszel azért nem semmi.Én például nem iszom,nem dohányzom,dolgozom,nem kerültem utcára,nem lettem alkoholista,pedig nővel még soha nem voltam.
2021. jún. 25. 20:52
4/22 anonim válasza:
Azt hittem papokon kívül nem léteznek a való életben 40 éves szüzek. Rég, max 25 éves koromban már kerestem volna egy prostit ahelyedben. Vagy még inkább rendes nőt.
5/22 anonim válasza:
Fogadalmat tettél, amiért nem voltál nővel? Vagy mi az oka?
6/22 A kérdező kommentje:
5 nem jutottam el a nőkkel a beszélgetésnél tovább.Max.egy puszit kaptam tőlük,azt is utoljára 10 éve.De még nem őrültem meg.
2021. jún. 25. 20:56
7/22 anonim válasza:
A 40 éves kor a vízválasztó, amit eddig nem tettél meg, már jó eséllyel nem is fogod. Ilyenkor várható az élet közepi válság, az alkoholizmus, a lecsúszás. Mikor rájössz, hogy az életed nem ér semmit, lényegében járkáló halott vagy, a megdöglés már csak formalitás. Lepontozhattok, de tapasztalatból beszélek.
8/22 A kérdező kommentje:
7 én nem akarok megdögleni,kíváncsian várom meddig bírom még ép ésszel hogy soha nem vagyok nővel.
2021. jún. 25. 21:01
9/22 anonim válasza:
Fentebb írták, hogy keress egy prostit, aztán hátha belejössz, mint kiskutya az ugatásba
10/22 A kérdező kommentje:
9 elmenni egy prostihoz vagy összejönni egy nem prostival a kettő között nagy különbség van.Prostit bárki megkaphatja,de aki föl tud szedni egy nőt,az már tud valamit.
2021. jún. 25. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!