Az utcán a belvárosban nem osztogatnak most kis dobozos üdítőket szép,fiatal kedves lányok mint régen?
Komolyan tíz éve erre vársz, hogy idegen fiatal vízhordó lányok rád mosolyogjanak??
Minden nyáron osztogatnak amúgy hideg vizet azóta is a forgalmas helyeken Pesten.
Tavaly nyáron diákmunkaként csináltam ezt. Termékmintákat osztogattunk páran, ahol egyébként a mosoly és a kedvesség kötelező, hiszen az a cél, hogy a terméket pozitív dolgokhoz kapcsold, így tudat alatt szívesebben veszed meg a jövőben.
Azért hagytam abba két hét után, mert több férfi (gondolom hozzád hasonlóak) azt hitték, hogy azért vagyok kedves, mert ismerkedni szeretnék. Volt aki szándékosan többször visszajött hozzám, valaki a számomat kérte el, valaki fotózkodni (!) szeretett volna, valaki csak megbámult... Erős szó, de egyszerűen undorító, hogy semmit nem lehet csinálni anélkül, hogy ne bámulnának meg. Komolyan, mintha egy rakás kanos kutya lett volna az összes ilyen.
23/L
"Talán 10 éve de lehet hogy több is "
"szép,fiatal kedves lányok "
Basszus!
Eltelt több mint 10 év.
Megöregedtek.
:)
Mert ma már a klímahisztéria a divat a környezetszennyezéssel szemben (= eldobható műanyag pohárban, műanyag palackokból víz osztás).
A fővárosban abszolút iható a víz. Ha kiürül a meglévő palackod, bármelyik pláza/étterem mosdójának csapjából megtöltheted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!