Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi értelme az életnek ha nem...

Mi értelme az életnek ha nem merek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Se fiatalon se most öregen.

Soha nem szólítottam meg egyetlen nőt se, nem beszélgettem se munkahelyen se iskolában se sehol. Olyan mérhetetlen kisebbségi komplexusom volt és van is hogy még a gondolattal se tudok eljátszani hogy valaha is egy nekem tetsző lánynak én is tetszhetek. Mit lehet az életben örökké egyedül és magányosan csinálni és meddig lehet bírni ?

2021. jún. 21. 16:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező azt sérelmezi, hogy NEM HAGYOM KIHASZNÁLNI MAGAM! A könnyű kalandok nem az én asztalom. Azért hadd legyen már elég önbecsülésem!

Biztosan akadnak jelentkezők, akik igénytelenek ilyen területen. Azért vérig sértődni, hogy BARÁTSÁGNÁL nem megyek tovább egy teljesen ismeretlen idegennel, éretlen személyiségre vall.

Értelmetlen időpocsékolás egymás "agyát húzni" a semmivel. A hiba ezután biztosan nem nálam van. A kérdező nem hiába maradt magányos 38 évesen.

2021. jún. 22. 17:31
 22/28 A kérdező kommentje:
#21 Ja mert mert 47 évesen egyedül lenni és olyan marhasàgokat írni amit te az nagy dicsőség ... hagyjál már...
2021. jún. 22. 17:36
 23/28 anonim ***** válasza:

Azt nem mondtam, hogy egyedül vagyok. Sőt, nem is vagyok magányos! Vannak barátaim és jó ismerőseim. Én ezzel megelégszem.

Nem tartom magam kapcsolatfüggőnek, hogy jaj, mindenáron "kell" a párkapcsolat. Én nem így állok hozzá, mert ellenkező esetben ez biztos sikertelenség lenne.

2021. jún. 22. 18:06
 24/28 A kérdező kommentje:
#23 Ja azért ajánlkozol fel idegeneknek ....
2021. jún. 22. 18:20
 25/28 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálom a félreértést. Nem volt semmiféle "felajánlkozás" részemről. Esetleg a képzeleted játszott Veled. Én nem ígértem semmit, tehát nem tartozom semmivel Neked.

Szerintem fordulj valamilyen lelki segítőhöz - talán rávilágít arra, hogy az önértékelésed rendbe jöjjön, mert a megnyilvánulásaid alapján gondok vannak az énképeddel.

Sok boldogságot kívánok tiszta szívemből Kérdező! Egy másik, korban hozzád illőbb Hölgy személyében!

2021. jún. 22. 19:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Mit akart a kérdező, 25-ös? Azonnali szexuális kapcsolatot?
2021. jún. 22. 20:46
 27/28 A kérdező kommentje:
#26 nem azonnal de nem is barátkozni. Mivel a kérdés se arról szól
2021. jún. 22. 21:35
 28/28 Kr_Pan válasza:
Tudod amit érzel és gondolsz, az sugárzik rólad. Ha azt mondogatod magadban folyton hogy “úgy sem fog menni” meg “túl ronda vagyok” akkor ezek fognak sugározni magad. Amíg magadban nem teszel rendet, a külsődhöz hozzá se szagolj. Próbálj meg elmenni egy erre szakosodott pszichológushoz, aki megmutatja majd a benned rejlő szépséget
2021. júl. 3. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!