Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi értelme az életnek ha nem...

Mi értelme az életnek ha nem merek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Se fiatalon se most öregen.

Soha nem szólítottam meg egyetlen nőt se, nem beszélgettem se munkahelyen se iskolában se sehol. Olyan mérhetetlen kisebbségi komplexusom volt és van is hogy még a gondolattal se tudok eljátszani hogy valaha is egy nekem tetsző lánynak én is tetszhetek. Mit lehet az életben örökké egyedül és magányosan csinálni és meddig lehet bírni ?

2021. jún. 21. 16:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nem fog az öledbe hullani. Ha vágysz rá akkor tegyél érte. Még ha hosszú évek kitartó munkáját is igényli, de akkor is feltudod még építeni magadban a szociális képességeket csak nagyon lassan és el kell határozni magad. Ha pedig nem akarsz/nem mersz tenni érte akkor pedig felejtsd el az egész témát és fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert ha csak álmodozol/rágódsz rajta azzal csak magadat kínzod.

Én elfogadtam, hogy ilyen vagyok. Lusta/gyáva vagyok ami miatt nem fogok tenni semmit a változásért.

Az életnek pedig objektívan alapból nincs célja/értelme. Mi magunk adunk neki értelmet, van akinek a család, van akinek a szórakozás. Ha neked az élet értelme az, hogy szocializálódj és normális emberként élhess akkor tegyél érte akármilyen nehéz, mert nagy szenvedés lesz leélni még xy évet egy börtönben amit magadnak hoztál létre. Ha pedig tényleg nem mersz/tudsz változni akkor nem szégyen segítséget kérni pszichológustól. Esetleg keress magadnak valami hobbit, vagy ha szereted az állatokat és tudsz megfelelően gondoskodni róla, akkor egy háziállat beszerzése lelkileg sokat segíthet.

Tudom, könnyű mondani ezeket de olyan tanácsot sajnos nem fogsz kapni ami megszünteti a problémáidat, azért tenni kell. Valamilyen szinten megértelek mert a leírtad alapján és is voltam hasonló helyzetben, de én el tudtam fogadni magam olyannak amilyen vagyok, találtam egy hobbit és a kutyám is segített feldolgozni a helyzetem.

2021. jún. 21. 22:53
 12/28 A kérdező kommentje:
#11 nem tudom hogy lehet, illik e ilyenhez gratulálni de ha te állításod szerint megtaláltad a megoldást akkor sok sikert és kitartást kívánok hozzá
2021. jún. 21. 22:58
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Megoldásnak azért nem nevezném, nekem is vannak rosszabb napjaim evégett, de már nem annyi mint régen. Viszont gyáva emberként ezt az utat láttam a legkényelmesebbnek, meglehet szokni ezt is csak idő kell hozzá.

Én is kitartást kívánok neked. Remélem végül akármilyen döntésre jutsz, egy kicsit elviselhetőbbé válik tőle az életed.

2021. jún. 21. 23:12
 14/28 anonim ***** válasza:

Ismerkedjél meg Velem privátban! :)

Rajta! Bátran! (Nem harapok...)

Üdv:

egy középkorú Hölgy

2021. jún. 22. 04:23
 15/28 A kérdező kommentje:

#14 egy full kamu profil, értelmetlen zavaros írással.

E.M ne írjatok neki és tiltsátok

2021. jún. 22. 14:52
 16/28 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Megírtam privátban, hogy barátságnál NEM SZERETNÉK TÖBBET! Megírtam az okokat. Senki nem teheti meg, hogy ismeretlenül ítélkezik mások felett és másokat is arra biztat, hogy ezt tegye!

Elfelejthetjük egymást! További szép napot!

2021. jún. 22. 14:59
 17/28 anonim ***** válasza:

Helyesbítés: megírtam az okokat és minden egyebet, TELJESEN VILÁGOSAN. Ha ez értelmetlen és zavaros, lehet másvalakit keresni helyettem... valakit, aki megfelel annak, hogy KALANDOT keresel.

Ui: nem ígértem meg semmit, csak kedves voltam. Feleslegesen, mert nem az jött vissza, amit adtam.

2021. jún. 22. 15:02
 18/28 A kérdező kommentje:
#16,#17 hagy ne másoljam ide azt tömény nettó hülyeséget amit privátba írtál
2021. jún. 22. 15:11
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát pedig másold, mert a 14., 16., 17-es komment minden, csak nem értelmetlen, így aztán nehéz elképzelni róla, hogy magánban zavarosan, értelmetlenül ír.
2021. jún. 22. 15:28
 20/28 A kérdező kommentje:
#19 írj neki és beszélgess vele. Nekem a második levele épp elég volt hogy nem akarjak többet
2021. jún. 22. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!