Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Halálra unom magam itthon...

Halálra unom magam itthon egyedül. Mit tudnék kezdeni magammal a nyáron?

Figyelt kérdés
Másfél éve itthon ülök (távoktatás) szinte teljesen egyedül, a szüleimen kívül senkivel sem találkozom személyesen és még velük is csak nagyon keveset. Már eddig is elég szarul éreztem magam emiatt, nagyon nehéz volt így ez az időszak. Viszont még ott volt az egyetem és jártam online nyelvtanfolyamra is, ezek mellett eleve kevesebb szabadidőm maradt, azt ki tudtam tölteni hobbival, sorozat nézéssel, olvasással és ilyesmikkel. Most már ezeket is meguntam és hiányzik, hogy kimozduljak és emberek között legyek, valami aktívabb tevékenység, szórakozás. Viszont abszolút nincsen társaságom (se családtag, se barát, se társ, se semmi) és egyedül nincsen hozzá hangulatom (pl. elmenni kirándulni, moziba vagy hasonló programokra), nem tudom úgy jól érezni magam és fogalmam nincsen, hogy hol tudnék egyáltalán megismerni új embereket. Kerestem munkát, mert gondoltam az jó lenne és akkor azzal legalább lefoglalnám magam a nyárra, lehet élvezném is, találkoznék új emberekkel stb., de semmit nem találtam, amit szívesen csinálnék és megérné az utazást is. Vidéken élek és itt sajnos nincsen szinte semmi sem, szóval még szórakozás miatt is utazni kell, ha pl. el akarsz menni edzőterembe, moziba, kávézóba, könyvtárba és hasonlók. Szóval fogalmam nincsen, hogy mit tudnék csinálni a nyáron, de már azt érzem, hogy kb. becsavarodom itthon egyedül.
2021. jún. 6. 12:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A saját megyémben nem vagyok regisztrálva, csak környezőkben, mert itt abszolút nem találtam semmit. Pécs és Kaposvár van legközelebb.
2021. jún. 13. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Értem :/
2021. jún. 13. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!