A gyerekem apja elhagyott minket több mint egy éve.Azota sem tettem teljesen magamhoz,de legalább a kislányom itt volt velem.Mint minden évben, idén is elment a lányom nyaralni az apai nagymamajahoz egész nyárra,mert csak így tudok fokent elmenni dolgozni,meg nagyon jól érzi ott magát.Altalaban Augusztusban veszek ki szabit,és elmegyek hozzájuk,és együtt vagyunk mielőtt hazajönnek.De idén,sajnos úgy alakult,hogy nem tudok szabira menni.Most van 8 hetem egyedül.Egyszeruen semmihez nincs kedvem,folyton az órát figyelem,nagyon hiányzik.Az éjszakák a legrosszabbak.A barátaim is dolgoznak,nem jarhatok a nyakukra.Uj kapcsolatom sincs,így totál egyedül vagyok.Nem tudom hogy fogom ezt a nyarat kibírni.Valami tipp? Vagy tapasztalat?
2018. jún. 30. 15:10
1/9 anonim válasza:
Vedd azt alapul, hogy jelenleg a gyermeked biztonságos környezetben van. Neked van szabadidőd a hétvégékre vonatkozóan, esetleg ami marad munka utánra. Ha valamilyen hasznos tevékenységet bevállalsz, akkor könnyebben, gyorsabban és hasznosan fog telni a következő 8 hét.
Mire gondolok? Biztos van valami érdeklődési köröd (kertészkedés, kézműves tevékenység. stb.); sportolj: kezd el olyan sportot, vagy tevékenységet csinálni, amit a szíved mélyén szívesen végeznél, csak valamiért eddig nem foglalkoztál vele. Olvass; írj naplót, ami által könnyebben rájössz az esetleges problémáid megoldására, az összefüggések megtalálására.
Ha tutdod, időszakonként látogasd meg a gyereket hétvégenként.
2018. jún. 30. 15:21
2/9 anonim válasza:
Ui.: valamilyen tanfolyam elvégzése is képbe kerület.
2018. jún. 30. 15:27
3/9 A kérdező kommentje:
Koszi válaszod! A gyerek külföldön van,a látogatás ki van zárva.😒 Igen,eszembe jutott a tanfolyam is,de minden csak Szeptemberben kezdődik.A sport,séta, bármi jó lenne,de egyedül nincs hozzá kedvem.De szerintem rá kell vegyem magam ,különben megbolondulok.
2018. jún. 30. 15:39
4/9 anonim válasza:
Sportolni egyedül is lehet, amihez később kapcsolódni szokott más is (futás, kerékpározás). Tuti van pár olyan képzés is, ami hamarabb kezdődik, mint szept. Még kutya jutott eszembe, ami hasznos lehet, mert foglalkozni kell vele, sétáltatás stb., és vele/miatta könnyebben szóba állnak az emberek az utcán egymással.
2018. jún. 30. 17:32
5/9 A kérdező kommentje:
A kutya jo ötlet,de nem fair,hogy míg dolgozok be legyen zárva egyedül a lakásban.
2018. jún. 30. 17:41
6/9 A kérdező kommentje:
Annyira el vagyok kenodve,hogy egyszerűen nem bírom magam rávenni semmire.
2018. jún. 30. 17:42
7/9 anonim válasza:
Pedig az nem jó, van egy csomó lehetőség az életben, egészséges vagy, így hasznosítsd mind önmagadat, mind az élet adta lehetőségeket. Vagy utazz, menj múzeumokba, kulturális rendezvényekre. Ha bedepizel, az nem lenne jó a jövőre nézve...
2018. jún. 30. 17:45
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de eskü nem tudlak sajnálni. Nekem egy egész életet KELL leélnem egyedül anélkül, hogy bárki is szeretett volna. És ez ellen nem tudok tenni semmit. Ehhez képest 2-3 hónap egyedül lét semmi.
De mindegyis, amit tudok ajánlani az az, hogy sportolsz, elmész moziba, tanulsz (ami érdekel, én speciel a csillagászatot tanulom könyvekből), ilyenek.
2018. jún. 30. 17:56
9/9 anonim válasza:
en 50 evesen kezdtem ujra egyedül es külföldön...ki lehet birni mert muszaj,,rengeteget bringazok es filmet nezek, koncertekre is el lehet menni egyedül...kitartas:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!