Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek egy szolid,...

Szerintetek egy szolid, csöndes fiú alkalmas lehet párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Attól félek ha nagynehezen találok barátnőt akkor hosszú távon nem fogok megfelelni. Nem szeretek bulizni, meg nem szeretem a nagy tömeget. Persze a mozi, színház az belefér csak ne társasággal menjünk. Kirándulni, utazni (külföldre is) nagyon szeretek.

Amúgy nagyon alkalmazkodó vagyok szóval ha néha akarja a nagy társaságot akkor benne vagyok, de csak egyszer-egyszer.

Van olyan lány aki így elfogadna?

2021. jún. 4. 21:39
 1/10 October15 ***** válasza:
100%
Hát mondjuk egy olyan lánnyal aki szintén nem szereti a nagyobb társaságokat? :D Mármint nem csak fiúk közt vannak olyanok akik jobban szeretik a pár fős dolgokat mint azt, ha konkrétan a nevüket nem tudja azoknak akikkel van. :D
2021. jún. 4. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
29%

ha rendesen,férfi módra határozottan és keményen megdugod, akkor lazán el fogja nézni a szociális fóbiádat meg minden mást is.

egészen addig amíg heti 2-3 alkalommal olyan szinten szögeled az ágyhoz, hogy felakadjon a szeme.

ennyi a titok.

2021. jún. 4. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen lány van, csak nehéz őket megközelíteni.
2021. jún. 4. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, volt sok barátnőm, már családom van.
2021. jún. 4. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Ezzel szerintem nincs baj, ha amúgy jól nézel ki, helyes vagy valakinek.
2021. jún. 4. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet párkapcsolatod így, ahogy láthatod, hiszen akkor nem tennéd fel a kérdést, és már lenne. Lehet nem is ez a baj, hanem mással van baj.
2021. jún. 4. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♂️ Nem, az introvertáltaknak egyedül kell még a sírjukat is megásniuk... 🤦‍♂️
2021. jún. 4. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék hinni benne, hogy lehet, de a saját tapasztalatom egyelőre nem ezt mutatja. Ugyanilyen vagyok, mint te. Ha megismerek egy lányt, aki maga is hasonló beállítottságú, akkor neki tuti, hogy van barátja, aki viszont nem ilyen.
2021. jún. 5. 01:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen. Általában nem azzal szokott lenni a baj, ha valaki introvertált, hanem azzal, ha nincs önbizalma, és tele van feszültséggel, félelemmel. Lányok részéről ez jogos szerintem, hiszen hogyan lehetne valakivel együtt működő kapcsolatot kialakítani, ha az illető még a saját életét sem tudja rendben tartani?
2021. jún. 6. 17:14
 10/10 anonim válasza:
Nekem épp a csendes fiúk szimpatikusak, mert én is hasonló vagyok.
2021. jún. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!