Szerintetek egy szolid, csöndes fiú alkalmas lehet párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Attól félek ha nagynehezen találok barátnőt akkor hosszú távon nem fogok megfelelni. Nem szeretek bulizni, meg nem szeretem a nagy tömeget. Persze a mozi, színház az belefér csak ne társasággal menjünk. Kirándulni, utazni (külföldre is) nagyon szeretek.
Amúgy nagyon alkalmazkodó vagyok szóval ha néha akarja a nagy társaságot akkor benne vagyok, de csak egyszer-egyszer.
Van olyan lány aki így elfogadna?
2021. jún. 4. 21:39
1/10 October15 válasza:
Hát mondjuk egy olyan lánnyal aki szintén nem szereti a nagyobb társaságokat? :D Mármint nem csak fiúk közt vannak olyanok akik jobban szeretik a pár fős dolgokat mint azt, ha konkrétan a nevüket nem tudja azoknak akikkel van. :D
2/10 anonim válasza:
ha rendesen,férfi módra határozottan és keményen megdugod, akkor lazán el fogja nézni a szociális fóbiádat meg minden mást is.
egészen addig amíg heti 2-3 alkalommal olyan szinten szögeled az ágyhoz, hogy felakadjon a szeme.
ennyi a titok.
3/10 anonim válasza:
Sok ilyen lány van, csak nehéz őket megközelíteni.
4/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, volt sok barátnőm, már családom van.
5/10 anonim válasza:
Ezzel szerintem nincs baj, ha amúgy jól nézel ki, helyes vagy valakinek.
6/10 anonim válasza:
Nem lehet párkapcsolatod így, ahogy láthatod, hiszen akkor nem tennéd fel a kérdést, és már lenne. Lehet nem is ez a baj, hanem mással van baj.
7/10 anonim válasza:
🤦♂️ Nem, az introvertáltaknak egyedül kell még a sírjukat is megásniuk... 🤦♂️
8/10 anonim válasza:
Én szeretnék hinni benne, hogy lehet, de a saját tapasztalatom egyelőre nem ezt mutatja. Ugyanilyen vagyok, mint te. Ha megismerek egy lányt, aki maga is hasonló beállítottságú, akkor neki tuti, hogy van barátja, aki viszont nem ilyen.
9/10 anonim válasza:
Igen. Általában nem azzal szokott lenni a baj, ha valaki introvertált, hanem azzal, ha nincs önbizalma, és tele van feszültséggel, félelemmel. Lányok részéről ez jogos szerintem, hiszen hogyan lehetne valakivel együtt működő kapcsolatot kialakítani, ha az illető még a saját életét sem tudja rendben tartani?
10/10 anonim válasza:
Nekem épp a csendes fiúk szimpatikusak, mert én is hasonló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!