Kivel lehetnék őszinte?Kinek mondhatnám el mindent úgy ahogy van,nem szépítve?
Az, hogy elmondod egy idegennek, az csak egy felületi kezelés. A másik fél vagy mond rá valamit, vagy nem. A lényeg, hogy az utat, ami előtted áll, neked kell beindítanod.
Mikor kezded?
Nekem is elmondhatod
Szívesen meghallgatlak és segítek ha tudok. Írj nyugodtan
Egy ideig úgy gondoltam, hogy el kell mondanom valakinek, hogy mi csúszott félre velem, de igazából ez kiakasztja az embereket és menekülnek, ha előttük omlasz össze.
Karantén alatt sokat voltam magamban, rákaptam pszichológiai témájú videókra a youtubeon és volt ami rávilágított dolgokra, meg nyilván sokat gondolkoztam amúgy is és ez nekem jót tett.
Most nem érzem úgy, hogy megkéne osztanom másokkal bármit is, nem fogja megoldani a problémákat. Ha ki akarod önteni a szívedet, akkor arra egy szakember kell, egy random ember nem fogja megérteni, egy barát se szokott odafigyelni tapasztalataim szerint. Ha beszélsz a problémádról az oké, ha jutottál már valamire magaddal kapcsolatban, de ha rázúdítod valakire az ijesztő.
Hajrá, kíváncsi vagyok a történetedre.
(#7 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!