Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szégyen-e ha egy 36 éves nő...

Szégyen-e ha egy 36 éves nő még mindig egyedülálló?

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 19:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ámen. Legyen úgy. Maradjak egyedül. Na és? Nem félek az egyedülléttől. Sőt. Ja, igen, amúgy elismerem hogy vannak mentális gondjaim. Úgyhogy jobb nekem egyedül. Nem szégyen az. Nem mindenkinek való a kapcsolat sem. De én legalább elismerem. Nem erőltetem, mint mások, csak hogy a külvilág lássa, hogy nekem van valakim. Szerintem az még szánalmasabb...
2021. máj. 26. 15:51
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem számít hogy egyedülálló vagy, akkor miért írsz ki ilyen kérdéseket? Valahol csak izgat a dolog!
2021. máj. 26. 16:18
 23/27 anonim ***** válasza:

Ha nem jó amit írnak neked akkor minek írtad ki a kérdést?

Milyen válaszokat szeretnél olvasni?

Én nem cikinek tartanám, de tudom, hogy végtelenül szomorú és magányos leszek 36 évesen pár nélkül.

A szingliség nekem csak akkor öröm ha vége egy rossz kapcsolatnak.

2021. jún. 13. 08:00
 24/27 A kérdező kommentje:
Hát magányos vagyok, és ez nem természetes állapot. Egy nőnek szüksége lenne szeretetre és biztonság érzetre. De vannak más problémáim is, ettől súlyosabbak.
2021. jún. 13. 12:09
 25/27 anonim ***** válasza:
Milyen problémákkal küzdesz még? Esetleg ha azokat fel tudnád oldani, akkor könnyebben tudnál mások felé nyitni is, hogy elmúljon a magány?
2021. jún. 13. 12:11
 26/27 anonim ***** válasza:

23-as vagyok

Azt mondod "Egy nőnek szüksége lenne szeretetre és biztonság érzetre." pár válasszal ezelőtt meg nem akartad, hogy valaki összenyálazzon.

Mindenképp keress egy pszichiátert mert ezek a mentális bajok nem fognak maguktól megoldódni ebben a korban, és ezt most jószándékból írom.

2021. jún. 13. 12:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Ilyen felfogással ne is csodálkozz ha nem lesz senkid!!!!!! Soha nem lesz senkid!!!!
2021. jún. 13. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!