Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet a szeretethiányt...

Hogyan lehet a szeretethiányt leküzdeni ha az embernek nincsenek barátai, nincs párkapcsolata, családja és nem is igazán sikerül sem barátságot sem párkapcsolatot kialakítania?

Figyelt kérdés
Olyan élethelyzetben vagyok jelenleg hogy párkapcsolatot nem tudok kialakítani, viszont barátságot sem sikerül kialakítani senkivel.

#egyedüllét, magány, szeretethiány
2021. máj. 16. 17:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es hát ebben eléggé egyetértünk. :D És ezt most nem amiatt mondom mert egyedül vagyok, az annyira nem érdekes, de az a változás ami jelenleg a világban zajlik és folyik az finoman fogalmazva sem jó.
2021. máj. 16. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Én az utóbbi olyan 30 évre értem
2021. máj. 17. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan irom, egy kutya kene neked.

Olyan mely, oszinte, feltetel nelkuli szeretet, halat, csak ok tudnak adni.

Nekem se volt senkim, de ket kutya kihozott a depressziobol es celom is van az eletemben baratok, csalad nelkul is. Komolyan irom.

Soha nem voltam meg ilyen jo allapotban.

2021. máj. 25. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!