Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs barátnőm... Mit tegyek?
Nincs barátnőm és soha nem is volt, nagyon szomorú vagyok miatta. Nagyon szeretném, hogy vége legyen párom. Szeretnék valakit, aki szép, okos, kedves és csodálatos lány, akivel szerethetjük egymást. Annyira összeszorul a szívem, amikor látom, ahogy korombeliek az utcán vagy iskolában ölelkeznek, vagy, amikor látom a párokat az utcán, vagy ha egyáltalán látok egy párt TV-ben, interneten, vagy akárhol és tudom, hogy mindezekben nekem minimum 30-35 éves koromig, a késői házasságig, meg a gyerekekig nem lesz részem. Rossz, hogy látom mindennap a szebbnél szebb, kedvesebbnél, kedvesebb lányokat akárhol és akkor ötlik fel bennem, hogy egyedül vagyok és hogy soha nem volt még barátnőm. Szinte minden hasonló korú ismerősömnek van vagy volt barátnője, csak nekem nincs. Még soha semmiért nem érintettek meg lányok, soha még csak meg sem öleltek, pedig olykor nagyon sokat jelentene. Felesleges odamenni ismerkedni lányokhoz, mert úgyis visszautasítás lesz a vége. Nem kellek nagyon senkinek (mondjuk ezt abszolút meg is értem, undorító és nevetséges vagyok...). Mit tegyek?
F.
Szerintem az, hogy még nincsen párod, nem egy életbe vágó gond. Nekem sem volt még barátom és "már" 17 vagyok, de hogy is fogalmazzak... Leszarom. Pontosan ez volt kb egy évvel ezelőtt velem is. Nem volt önbizalmam (mondjuk az most sincs 😅) és vágytam a szerelemre, annyira irigykedve néztem a velem szembe jövő szerelmes párokat és én is szerettem volna magamnak egy barátot. Szeretet hiányos voltam és annyira erőltettem ezt az egészet, hogy konkrétan hetente váltogattam magam a társkeresők között, mert hát élőben a srácok levegőnek néztek/néznek és már utasítottak vissza engem is, szóval ezt láttam utolsó esélynek. Viszont rá jöttem, hogy ez így nem fog menni, ha erőltetem, szóval inkább már elengedtem ezt az egészet és majd egyszer csak biztos jön egy olyan paller, aki képes engem elviselni, akár hosszú távon is. Szóval én csak ezt tudom neked ajánlani, hogy ne görcsölj rá és inkább hagyd. (de alapvetően ha nem mész oda lányokhoz és nem próbálkozol, vagy nem csinálsz semmit ellene, akkor hisztizhetsz itt, amennyit szeretnél.🤷♀️) Persze elhiszem, hogy nagyon szeretnél egy barátnőt és ezzel semmi probléma, viszont akkor csinálj is valamit ennek érdekében. De szerintem ha ezt elengeded, hidd el, hogy könnyebb lesz, ne azon kattogj folyamatosan, hogy kell melléd egy csaj. Sajnos itt nem derült ki, hogy hány éves vagy, de ha 15- és 18, vagy akár felette vagy, akkor se erőltesd és ilyen korban nem ciki szerintem, ha valakinek sosem volt még barátja. Én végtére is, örülök neki és mikor társkeresőztem, annyira jó volt látni a fiúk reakcióját, mikor megírtam nekik, hogy még nem volt barátom. Mondjuk szerintem az is cuki, ha a fiú írja ezt. A lányoknak hidd el, jó érzés, ha ő nekik az első.
Szóval ja, próbáld meg ezt el engedni, én azt tudom tanácsolni, vagy akkor álj talpra, szedd össze magad és akkor próbálkozz. Vagy regisztrálj társkeresőre, ha élőben nem mersz megszólítani egy csajt.
Mintha a két évvel ezelőtti énemet látnám. :D
Teljesen magam alatt voltam, önbizalmam is nulla volt, mert úgy éreztem hogy pár nélkül én semmi vagyok. Irigy voltam minden körülöttem lévőre, aki párkapcsolatban élt, és sajnos emiatt barátságokat is tönkretettem. Akkor tértem észhez. Nem attól lesz valaki teljes értékű ha párja van, hanem maga miatt. Ha egyedül nem vagy boldog, ne legyél kapcsolatban, mérgező lenne. Először próbálj meg magadon "javítani", higgy nekem, sokkal könnyebben lesz barátnőd, ha azt látják, hogy te hiszel magadban. Ugyan kinek kellene egy olyan barát, aki saját maga szerint is undorító?
Én is ezt tettem, önbizalmamat kicsit feltornáztam, és nem görcsöltem rá erre az egészre. És sokkal gyorsabban lett barátom, már majdnem másfél éve boldog párkapcsolatban élek.
Sok sikert!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
1.!
Mit értesz változtatás alatt?? Egyszerűen tudom magamról, hogy szánalmas, nevetséges és undorító vagyok... Ha nem lennék az, akkor nem szerencsétlenkednék mindenben, többek között ebben is. De mit csináljak, hogy ne legyek az? Nem tudom... Én már nagyon vágyom egy párra és nem tartom igaznak, hogy ha valaki egyedül nem tud boldog lenni, az egy barátnővel sem... Én nem tudok egyedül boldog lenni, nem tudok úgy boldog lenni ilyen téren, hogy egyedül vagyok, mindenkinek van valakije akit szerethet csak nekem nincs, nincs ki megöleljen, ki megcsókoljon, akivel őszinték lennénk egymáshoz, aki hozzám bújna egymást és még írhatnám. Ezért nagyon szomorú vagyok. ;'-(
2.!
Ha az én szintemen keresgélnék=senkinek sem kellek, mert szánalmas vagyok és nevetséges. Rajtam meg nem lehet javítani. Meg is értem, amiért senkinek sem kellek és magányos vagyok, de azért mégis nagyon rossz érzés. Ótvarnak, meg eléggé az vagyok. De mégis vágyom egy szép és kedves barátnőre.
3.!
De magányosan, hogy lehet valaki boldog?? Igényelném hogy szeressenek (bár, tudom, nem érdemlem meg). Viszont tudom azt is, hogy nagyon röhejes lenne, mindenki rajtam röhögne, mert úgyse jönne össze. Az meg, hogy újra bebizonyítsam mindenkinek, hogy mennyire, szánalmas és nevetséges vagyok nem kell.Egy lánynak meg miért kellenék? Kinek kell egy lelkiekben kisgyerek, kisfiú, aki még önbizalomhiányos, szánalmas és undorító is? :'-(
Ne keseredj el, a boldogság nem ezen múlik, tapasztalatból tudom. Legalábbis a szeretethiányra nem kifejezetten egy kapcsolat lesz a megoldás..
Ne vesd bele magad mindenáron egy kapcsolatba, mert nem lesz jó vége.
Ha ennyire nem megy az élőben ismerkedés, próbáld meg közösségi oldalakon (Facebook), ott az elutasítás sem lesz olyan rossz hatással az önbizalmadra, viszont nagyon jó barátságok és kapcsolatok születtek már Facebookon, hidd el.
4.-nek, nagyon köszönöm!
Hogy gondoltad, hogy javítsak magamon és az önbizalmamon? Hogy javítsak az önértékelésemen?
6.!
Köszi! Nagyon igényelném, de Facebookon is leégetném magam, ha csak úgy ráírnék egy lányra... :-(
6-os vagyok.
Akkor fejleszd tovább a dolgot, mint én! :D Több Fb ismerősömmel (akiket nem ismertem személyesen, és nem is beszéltem korábban velük) elkezdtem játszani ezt ,,A Teszt” nevezetű Facebook játékot (vagy éppen QuizPlanet), és aztán szépen elindult egy beszélgetés. :D
Több nagyon jó barátomat is így ismertem meg. Külsős szemmel furcsának tűnik, de ha működik, akkor nem is olyan rossz.
4-es vagyok.
Ahogy írtad, te undorítónak gondolod magad. Nem tudom mik azok a tulajdonságok, amik miatt ezt gondolod, de próbálj azokon munkálkodni. Például, ha a tested nem tetszik, járj el edzeni, figyelj az étkezésedre vagy ha a jegyeid nem tetszenek, akkor figyelj arra oda egy kicsit jobban. Hidd el nekem, amint egy kis változást látni fogsz a bizonytalanságaidban, máris sokkal jobban fogod magad érezni. És ezeket ne mások miatt, csak és kizárólag magad miatt tedd, te vagy a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!