Ha valaki társat szeretne,regisztrál egy vagy több oldalra képpel,miért nem oldódik meg a problémája?
mert mondjuk képen még oké, de beszélgetésben meg leesik, hogy baj van a toronyban nála.
tehát első körben magadban keresd a hibát.
am én is vágyom 1 stabil nőre már, mert uncsi és időigényes a csajozás már.
és amit írt a 4es, lehet rámegyek a netes csajozásra.
Egy leszedés az egész...Tinderen egyébként csak az,hogy megtudd nézni like-olt 3-4 ezer forintot kell fizetni (és ez az alapcsomag)
A Badoon a plusz szolgáltatások 12 ezer ft-okba kerülnek...ezt elfelejtettem leírni.
8-as, a Badoo-n az "üzenetet akarnak" cuccokat a Badoo automatikusan generálja, valójában az ott mutatott emberek a világon semmit nem akarnak tőled, sokszor nem is látták a profilodat. Egy átverés az egész, hogy előfizess. (Legalábbis így volt kb. 1 éve, azóta nem voltam fent, elegem lett a helyből.)
Kérdező, ami meg a dilemmádat illeti, természetesen az is előfordul - bár nem nagyon gyakori -, hogy valaki bárhogy próbálkozik a másik nemmel, mégis egész életében egyedül marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!